Hmmm.... Nie chce mi sie wierzyc, ze Policja w mocno oswietlonym oraz czesto uczeszczanym miejscu uzywa bezpodstawnie sily. Na logike w takim miejscu dla zabawy nikt by nie pobil.
|
|
Wstyd podchorążowie, wasi rówieśnicy walczyli w POwstaniu Listopadowym, bronili mostu na rozkaz prezydenta przed puczem Piłsudskiego a tutaj grupka milicjantów was tłucze i się skarżycie. W noramlnych warunkach na waszym terenie nikt nie powinien wyjść cało z takiego incydentu. Jeden z podchorażych zaczął uciekać WSTYD. Co na to kadra dowódwcza jak szkolicie przyszłych obrońców naszej Ojczyzny jak przed pałką milicjanta uciekają!!!!!!!
|
|
Czytajac większość komentarzy pod tym artykułem czuje zazenozażen... Jak można być tak przesiąkniętym komuną ?! Mamy rok 2018, młodzi ludzie zostali bezpodstawnie zaatakowni w miejscu publicznym a tu taki wylew komentarzy w stylu że " im tak dobrze ". Mam nadzieję że za jakiś czas z naszego społeczeństwa znikna w sposób naturalny takie kreatury jak komentujący i Panowie Policjanci.
|
|
A czy mieli bić się z policją ? Jak to zostało by odebrane ?
|
|
Jebać psy
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|