Kluczowe branże "rozwoju" Dziadogrodu (wciskanie kurników ynwestycyjnych oraz galerie) padają na pysk. Czy boom w branży pogrzebowej oraz projekt Lubelska Dolina Śmieciowa zdołają wypełnić tą lukę?
|
|
good for them. im mniej LSW na ulicach Lublina tym bezpieczniej
|
|
@olol jakieś kompleksy leczysz na forum. Tego typu teksty "modne" były ze 20 lat temu
|
|
Jak widze komentarze zakompleksionych mieszkańców Lublina to śmiać mi się chce. Mieszkam w Warszawie ale często przyjeżdżam na Lubelszczyznę, do Świdnika, Lublina, Zamościa czy Puław w sprawach służbowych. Świdnik wydaje mi się miastem bardzo dobrym do życia jest tu czysto i bezpiecznie w przeciwieństwie do Lublina które jest dla mnie miastem brudnym i w niektórych dzielnicach po prostu niebezpiecznym i to niedaleko dworca PKP gdzie kilku meneli ostatnio mnie okrążyło. W Warszawie kawały opowiadamy sobie głównie o kierowcach z rejestracją LU chyba oni stanowią głowne zagrożenie na ulicach a nie LSW czy inne trójliterowe rejestracje z lubelszczyzny. A z czego biorą się kompleksy lublinian pewnie z tego ze to mała miescinka z dużymi aspiracjami mieszkańców co jednak nie idzie z rzeczywistością bo nawet prezydent Lublina mieszka w Swidniku chyba :). także dziadogrodem nazwałbym lublin a nie Świdnik. Pozdrowienia z Warszawy dla mieszkańców Świdnika no i cebulaków z lublina też :)
|
|
Wojtku2021 uważam, ze to raczej ty masz duży problem z leczeniem swoich małomiasteczkowych kompleksów. Ja również mieszkam w Warszawie, myśle ze dużo więcej od ciebie i z pewnością dużo więcej świata widziałem od ciebie… Lublin był jest i będzie stolicą i głównym motorem napędowym tego naszego biednego regionu. Każde duze miasto w PL posiada tereny i dzielnice, budzące niechęć i lekki postrach w wyniku obecności m.in. marginesu społecznego. Nieszczęsny Świdnik jako przydupas większego miasta (a kiedyś i przyszła dzielnica) zawsze będzie podbijał swoje aspiracje do bycia lepszym przy okazji wyśmiewając silniejszy ośrodek. , gdzie większość mieszkańców i tak pracuje i wydaje swoje marne pieniądze w Lublinie :p Ponadto to co zaobserwowałem z licznych wizyt kierowców na blachach LSW czy to w Lublinie czy w Wawie, budzi przerażenie… w Świdniki nadal w Laysach można wygrać prawo jazdy ??? Buhahaha
|
|
Kolego Nykb jesteś typowym lubelskim zakompleksionym kmiotkiem. Po komentarzu widać że masz problemy nie tylko z zakompleksieniem małej mieścinki zwanej Lublinem ale i językiem polskim. Czy dłużej mieszkasz ode mnie w wawie? wątpię czy w ogóle mieszkasz w wawie . Co do rejestracji LU w wawie i ciekawych memów i zdjęć to polecam archiwum przejrzeć i np zaparkowany samochód na środku wyjazdu z garażu z rejestracją lub czy zimowy sen mieszkańca Lublina pozostawiający swój samochód ma środku jezdni.co do rejestracji lsw w wawie gdybyś tu mieszkał widziałbys bardzo często rejestrację lsw bo takową mają często samochody leasingowe w tym i cała flota w mojej firmie. Nie będę już więcej leczył kompleksów lublinian i odpowiadał na idiotyczne komentarze. Pozdrawiam mieszkańców Świdnika w którym będę przebywał na początku września.
|
|
wojtek2021 Wracaj lepiej buraczku na ojcowiznę bo tylko do tego się nadasz i pozostaw swoją firmę (zwaną dalej jednoosobową działalnością) komuś wykształconemu z jasnym umysłem i światopoglądem. Prawda zawsze boli ale siana z butów się raczej nie pozbędziesz a tu w Warszawie czy Lublinie od razu da się wyczuć :) pozdrawiam bez odbioru.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|