Trafne ale i tak zbyt delikatne określenie
|
|
Jesteśmy z tobą hej Waldek jesteśmy z tobą !!!
|
|
Ktoś musiał w końcu to powiedzieć.
|
|
trafne określenie i za te demonstracje zapłacimy wysoka cenę
|
|
To wasz koniec pisiory TK wasz koniec... Zrównałeś się ta wypowiedzią z dnem kompletnym... Zacznij sprzątać biurko.
|
|
I gitara.Wybrali sobie ścierwo to mają ścierwo.Pluje głupkom w pysk a oni się oblizują i znów go wybiorą.
|
|
Sam żeś b... i i... w dodatku niepożyteczny.
|
|
Tragedia bluzganie, wyzywanie itp to super przecież to strajk jedynie słuszny gazety media zachwycone jak ktoś mocno krytykuje te chamskie prymitywne poczynania to homofob pisior itd. Dziennik dno
|
|
Fajnego sobie burmistrza wybraliście. Gratuluję poziomu, tylko po co codziennie uciekacie do Lublina za pracą ??
|
|
zastanawiam się czy większe pojeby mieszkają w swidniku czy w kraśniku?
chyba jednak na razie kraśnik prowadzi...
|
|
Fajnego sobie burmistrza wybraliście. Gratuluję poziomu, tylko po co codziennie uciekacie do Lublina za pracą ??A wy po co przeprowadzacie sie do Świdnika w waszym mieście żle? |
|
Ugrupowanie które będzie szło do wyborów z hasłem maksymalnie dwóch kadencji dla każdego stanowiska wybieranego w wyborach (burmistrz, prezydent, poseł, senator) będzie miało mój głos. Wykopmy zawodowych polityków ze stołków a dajmy szansę tym co znajdą choć trochę życie.
|
|
prawdę powiedział co tutaj większość wykazuje ... ja to nazywam "bydło demokracji"
|
|
To wasz koniec pisiory TK wasz koniec... Zrównałeś się ta wypowiedzią z dnem kompletnym... Zacznij sprzątać biurko.Wolność słowa po komuszemu... |
|
Trzeba się do tego imbecyla wybrać, do domu, zrobić mu z doopy jesień średniowiecza
|
|
I gitara.Wybrali sobie ścierwo to mają ścierwo.Pluje głupkom w pysk a oni się oblizują i znów go wybiorą.Powiem, jak te panie: wypier..laj! |
|
zastanawiam się czy większe pojeby mieszkają w swidniku czy w kraśniku? chyba jednak na razie kraśnik prowadzi...A ty, pojebie, gdzie mieszkasz? W Pojebowie? |
|
Czemu tu się dziwić takiej pogardy do innych u polityka bolszewickiej partii PiS. Przecież od 5 lat politycy Ci prawie codziennie epatują mową pogardy i nienawiści. Po zawrotnej karierze Pana Czarnaka zaczynam sądzić iż zajadłość i obrzydlistwo wypowiedzi stało się to klasyfikatorem w ich partyjnej hierarchii. Bardzo przykre, że przez to cierpią niewinni obrażani ludzie. Mam nadzieję, że karma wróci i partyni hejterzy zapłacą za swoje chamskie wypowiedzi .
|
|
Poproszę o konkrety, cytaty. A jak nie, to powiem jak te miłe panie: wy...alaj.
|
|
Powiedział to, co większość myśli, tylko polityczna poprawność i jej terror każą ludziom milczeć. Trzeba nazywać rzeczy po imieniu, a nie zawijać g...no w pazłotko.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|