Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Koronawirus przesuwa otwarcie Parku Avia. Na razie nie wyznaczono nowego terminu

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 15 marca 2020 r. o 16:38 Powrót do artykułu
"12 tysięcy osób zgłosiło chęć powrotu do kraju - docelowo 200 - 500 tysięcy "- powiedział premier RP Przecież Tusk mówił, że ".. na Zachodzie wszyscy się do siebie uśmiechają." Dlaczego oni wracają do Polski ???
Odpowiedz
co tylek piecze? glowa w piach? polska najlepsza?! i teraz miasta beda przeludniane a nie wyludniane :] hahahaaaaaaaaaaaa
Odpowiedz
spokojnie w chełmie galerię otworzą w 2050 roku, jak wirus zniknie, na otwarcie nie mam zamiaru tam iść :]
Odpowiedz
W Niemczech chorych 5000 osób zmarło 11. W Polsce chorych 100 osób zmarło 3. Na serio chcialbyś wrócić do Polski? Ile narodu umrze, gdy wreszcie przebadają 200.000 obywateli, co Niemcy już dawno zrobiły. U mnie w powiecie chorych jest 12 osób. Mniej więcej tyle co w całej lubelszczyźnie. W Polsce kuleje profilaktyka. Brakuje laboratorium, skoro teraz robią na 3 zmiany i.... nie wyrabiają się. Ci co powracają do kraju to wycieczkowicze, osoby odwiedzające, czy osoby, które chcą dotrzeć na święta do kraju. Swoją drogą ludzie z góry zaklepali urlopy w okolicy Wielkanocy. Wylecą 2tyg. wcześniej do kraju. Obejmie ich kwarantanna 14 dniowa. I można zrobić sobie miesięczny urlop (w tym 2tyg. chorobowego). A do tego mieć zapewniony tani przelot. Normalnie przed świętami ceny lotow podwajały się. Jest jednak hamulec. A co z powrotem do pracy? Za kwaterę trzeba płacić i to nie mało. Dlatego ja pozostaje w Niemczech. Tym bardziej, że zaczynają uczyć się od Polski. Od poniedziałku Niemcy zamykają granice z Austrią, Szwajcarią i Francją. Co z Belgią i Holandią? Nie wiadomo. Ale to też kwestia czasu.
Odpowiedz
myślę, że Maryja Królowa Polski czuwa również nad powiatem świdnickim
Odpowiedz
panie burmistrzu Dmowski , popieram koncepcję firma sprzątająca to podstawa biznesu ! p.s. jak wygląda reaktywacja motoru WSK zapowiadana przez Urząd Jaksona ? tak tylko pytam ...
Odpowiedz
Cześć wszystkim LIGHTSTREAM najlepsza internetowa pożyczka jest tutaj, aby udzielić ci pożyczki, której szukałeś bez stresu i dużej ilości papierkowej roboty. Czy niepokoiło Cię, gdzie uzyskać pożyczkę? odrzucony przez banki z powodu niskiej oceny zdolności kredytowej? lub martwisz się o pożyczanie online. Nie martw się, ponieważ LIGHTSTREAM KREDYTY zapewni ci pożyczkę na oprocentowanie tak niskie, jak 3%. Skontaktuj się z nami (lightstreamloansinc@gmail.com). Nasze usługi obejmują. Kredyty biznesowe, kredyty samochodowe, kredyty mieszkaniowe, kredyty studenckie, finansowanie realne, inwestor nieruchomości, kredyty budowlane, kredyty mieszkaniowe. Pożyczki konsumpcyjne, pożyczki FHA, pożyczki osobiste, pożyczki samochodowe itp. LIGHTSTREAM offers loans without hidden payments from 1,000 to 20,000,000 EUR / USD / POUNDS for a period of 1 to 20 years. We are available around the clock. Our methods are simple and short, which means you can apply and get a loan within 24 hours. Don't hesitate, don't let this financial burden drown you. Don't let finance stop this business, deprive you of a machine, a new car or a new home. Contact us today (lightstreamloansinc@gmail.com)
Odpowiedz
A WSK dalej pracuje przyjedzie jeden zarażony i pozamiatane.
Odpowiedz
Dla czego wracają bo leczenie tańsze bogacze je..ani ! Patrzyłem od początku jak samoloty lądują trzeba było 1miesiac temu zamknąć lotnisko niech siedzą jak im tam dobrze i się z nas śmieją prostaki! A teraz wracają z potkulonym ogonem haha
Odpowiedz
Dla czego wracają bo leczenie tańsze bogacze je..ani ! Patrzyłem od początku jak samoloty lądują trzeba było 1miesiac temu zamknąć lotnisko niech siedzą jak im tam dobrze i się z nas śmieją prostaki! A teraz wracają z potkulonym ogonem haha
 Udajesz mądrego, a skutek jest odwrotny .
Odpowiedz
Czesc wszystkim. Udzielamy pozyczki prywatnej do wysokosci 25 mln zl oraz kredytu korporacyjnego do 500 mln zl w Ziraat pozyczek. Skontaktuj sie z nami teraz bezposrednio na zirraatbankasi@gmail.com, aby uzyskac pozyczke.
Odpowiedz
Czesc, jestem Helmut Hager (Garanti Pozyczki), jestesmy uczciwi i niezawodne kredytodawców. Udzielamy pozyczek na jasnych i zrozumialych warunkach w wysokosci 2%. Oferujemy kredyty biznesowe, pozyczki osobiste, kredyty samochodowe i rachunki. Jesli potrzebujesz pozyczki, skontaktuj sie z nami bezposrednio: garantibaankasi@gmail.com
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...