i gitara
|
|
Zabijają zwierzęta i handluja mięsem, dziki kraj dzicy ludzie i dzikie zwierzeta.
|
|
Hehehe, a kto był na polowaniu i czy pozwolili by sobie na inny wynik badania.
|
|
Kto był wpisany do książki polowań?
|
|
żadna organizacja broniąca dzikich zwierząt na świecie nie uratowała tylu zwierzaków co wóda wypita przez myśliwych na polowaniu.
|
|
Jeżeli ekoz....by weszły na ogrodzony prywatny teren to naruszyły "mir domowy" czy zostaną im postawione zrzuty ?
Czy nieuzasadnione wezwanie policji zostanie ukarane ? Patrol policji mógł byc niezbędny do niesienia pomocy naprawde potrzebującemu a nie marnowanie czasu na pomoc ekoz...bom.
Prawnicy PZŁ do dzieła .... macie ich jak na patelni sami wpadli w sidła które zastawili.
|
|
Dobre. Ciekawe czy nie powinni iść pod jakaś chlewnię. Tam dopiero można ciekawe zesczy zobaczyć. Ale tuż i wpie..l o skoczyć.
|
|
Popaprańcy ci ekolodzy niech zajmą sie robotą a nie wyszukiwac takich zdarzeń. Chorzy ludzie .
|
|
Zabijaja dziki i chandluja mięsem a dziki sa zdrowe tylko chorzy sa myśliwi czemu najpierw nie usypia sie dzika i go bada najpierw bo tak można tylko od razu zabija i to lochy które maja małe jesteście chorzy leczcie się i życze wam żebyście do siebie przez pomyłki częściej strzelali!!!
|
|
Pani Jucha jako osoba wykształcona powinna pani wiedzieć, że poprawnie i po polsku winno być nie weterynarze ale lekarze weterynarii a dokładniej pracownicy naukowi w Państwowym Instytucie Weterynaryjnym. Jeżeli coś się pisze to należy pisać poprawnie i prawdę. Jeśli chodzi o ,,weterynarzy " to są osoby które ukończyły studia i mają tytuł lekarza weterynarii. Wstyd, że mamy takich redaktorów!!!
|
|
Jestem ciekaw co członkowie lra zrobili z odzieżą ochroną która mieli podczas robienia zdjęć przy chłodni. Bo nie sądzę , że przekazali ja do utylizacji .
|
|
Należy zgromadzić to tchórzliwe, zboczone bydlactwo w mundurkach moro na murawie dużego stadionu, publiczność w sektorach uzbroić i zacząć polowanie. Byłaby fajna zabawa, tylko, niestety, bardzo śmierdząca, bo "bohaterowie" nie bojący się mordować bezbronne zwierzęta, srali by w gacie ze strachu, aż by grzmiało.
|
|
Po pierwsze, ustalic czy weterynarz nie jest mysliwym.
Po drugie, wiecie juz jak sie roznosi ASF - roznosi je mysliwskie scierwo.
|
|
Latarnia - przed komputerkiem taka/i odwazna/y czy ogólnie choroba wzięła górę?
|
|
Po pierwsze, ustalic czy weterynarz nie jest mysliwym. Po drugie, wiecie juz jak sie roznosi ASF - roznosi je mysliwskie scierwo.zwłaszcza po hodowlach trzody chlewnej... prawda?! |
|
W Afryce HIV, ebola, w Chinach corona, w Europie Wschodniej ASF, ptasia grypa - trzeba nad rynkiem jakoś panowac...
|
|
przypadkowo przyznali się do morderstwa zdrowych zwierząt..co na to prokurator?
|
|
Dobrze że owe dziki nie były zarażone. Proszę mi powiedzieć szlachto myśliwska, co by było gdyby jednak lekarz weterynarii stwierdził wirusa? Krew się polała i nie wierzę że już jakieś inne zwierzę nie podłączyło się do tej krwi! Sorki ale gdybyście porządnie dokłożyli się do tej bioasekuracja to nie byłoby takich reportaży! Macie w du...ie to i ludzi. Ja jestem jednym z tych zwykłych ludzi i to wkurza jak się panoszycie. Tyle.
|
|
W ostatnich latach zoofili szerzy się szybciej od ASF.
|
|
Wybić dziki do zera one nic nie dają dobrego a mieszczuchy którzy mówią że to biedne zwierzęta to takich też odstrzelić
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|