Ten wyjazd ze stacji paliw to bardzo niebezpieczne miejsce 3 dni temu byla tu kolizja trzeba tam bardzo uwazac bo idiotow nie brakuje ale przede wszystkim powinni zmienic miejsce wjazdu na ta stacje
|
|
Przede wszystkim noga z gazu...
|
|
Gosc w Audi chcial skonczyc wyprzedzanie do lewej stronie wysepki, czyli pod prad a wy tu tlumaczycie, ze wyjazd skads jest kiepsko zorganizowany. Nie ma to jak tlumaczyc zabojce
|
|
Niecierpliwy . Musiał wyprzedzać. Audi i wszystko w temacie
|
|
nie rozumiem dlaczego nie odpuścić wyprzedzania - "rozbije się a nie odpuści"
|
|
Na pierwszy rzut wygladalo na to ze audi wyjezdzalo ze stacji bo czesto idioci z tej stacji wyjezdzaja przed auta i nie ma co ukrywac ten wyjazd jest niebezpieczny i trzeba tu bardzo uwazac.nikt go nie broni bo trzeba byc idiota zeby wyprzedzac na leb na szyje i byc egiosta na drodze.powinnien sad zabrac temu kierowcy dozywotnio prawko!!!
dziekowac Bogu ze nikt nie zginal
|
|
Kierowca audi zostanie zlicytowany, moja kancelaria prawna sie tym zajmie, odszkodowanie bedzie liczone w setkach tysiecy euro, nie z ubezpieczenia bynajmniej, tylko z majątku sprawcy
|
|
KL napisał: "Jak wynika ze wstępnych ustaleń policjantów, kierujący audi w Dorohuczy próbował wyprzedzić inny samochód. Kierujący tym pojazdem nie pozwalał się jednak wyprzedzić. Oba samochody mknęły więc w kierunku Chełma zajmując cała drogę. W pewnym momencie kierowca audi zorientował się, że jedzie na „czołówkę z prawidłowo jadącą dacią. Nie zdołał wyhamować, ani wrócić na swój pas i doprowadził do czołowego zderzenia. Jego samochód po zderzeniu wypadł z drogi i dachował."
|
|
Jazda na trzeciego, czy czwartego na tej trasie to norma. I nadal nie zlikwidowana? Puścić 10 nieoznakowanych radiowozów i eliminować ten plew z dróg chełmskich. Tak ciężko? Dlaczego w Niemczech nie ma takich rodzynków? Jeszcse nie widzialem w Reichu gościa jadącego na czołówkę. No, jak oni to robią???
|
|
Z tego co piszą to kolejny bezmózg którego na kursie na prawo jazdy nie nauczyli podstaw albo miał to w głębokim poważaniu bo on tu na szosie jest najważniejszy i zjeżdżać mi śledzie bo tu miszczunio kierownicy jedzie a policja nic nie pomoże jeżeli jeden czy drugi idiota ma wyłączone myślenie
|
|
... dobrze być gotowym na śmierć i późniejsze stanięcie przed ŚWIĘTYM JEZUSEM ... "Nie każdy, kto mi mówi: Panie, Panie, wejdzie do królestwa niebieskiego, lecz ten, kto wypełnia wolę mojego Ojca, który jest w niebie." - Ewangelia Mateusza 7:21 Biblia Warszawska _____ wyszukiwarka : " Ewangelia Prawdziwej Łaski - do zbawienia nie potrzeba ludzi i organizacji religijnych "
|
|
Widać chełmiaki zrobiły sobie wyścigi....nuworusze w autach z leasingu...ciekawe czy to młode czy stare chełmskie wilki:)
|
|
Czy mogę prosić namiary na kancelarie? Mam podobna sytuacje do rozwiązania
|
|
Kierowca audi zostanie zlicytowany, moja kancelaria prawna sie tym zajmie, odszkodowanie bedzie liczone w setkach tysiecy euro, nie z ubezpieczenia bynajmniej, tylko z majątku sprawcyPoproszę namiary |
|
KL napisał: "Jak wynika ze wstępnych ustaleń policjantów, kierujący audi w Dorohuczy próbował wyprzedzić inny samochód. Kierujący tym pojazdem nie pozwalał się jednak wyprzedzić. Oba samochody mknęły więc w kierunku Chełma zajmując cała drogę. W pewnym momencie kierowca audi zorientował się, że jedzie na „czołówkę z prawidłowo jadącą dacią. Nie zdołał wyhamować, ani wrócić na swój pas i doprowadził do czołowego zderzenia. Jego samochód po zderzeniu wypadł z drogi i dachował."Ten inny samochód to też ałdica, czy raczej burakowóz? |
|
Jazda na trzeciego, czy czwartego na tej trasie to norma. I nadal nie zlikwidowana? Puścić 10 nieoznakowanych radiowozów i eliminować ten plew z dróg chełmskich. Tak ciężko? Dlaczego w Niemczech nie ma takich rodzynków? Jeszcse nie widzialem w Reichu gościa jadącego na czołówkę. No, jak oni to robią???Mają autostrady. |
|
Chełm i jego mieszkańcy to nie miasto, to stan umysłu
|
|
Polecam poszkodowanym w wypadku, w tym również pasażerom, którzy doznali obrażeń ciała, skontaktować się z kancelarią odszkodowawczą automobile expert, w celu dochodzenia swoich praw z polisy OC sprawcy. Dla zainteresowanych podaję numer telefonu 533-200-004.
|
|
Sami najlepsi kierowcy co jadą 60 na 90 lub nie patrzą w lusterka a potem ze ktoś wyprzedza na 3 no nikomu tu się nie zdarzyło złamać przepisów najwięcej do powiedzenia maja ci co robią 5tys km rocznie i się chwała że nigdy nie mieli mandatu zrób 20000 lub 30000 i wtedy oceniacie a co do jazdy w Niemczech ile oni mają takich dróg jak my wjada na autostradę i mogą lecieć 200 a u nas same ograniczenia i korki bo płatne autostrady i jest dobrze
|
|
Obaj kierowcy byli trzeźwi- ale nie bardzo rozgarnięci. W tym miejscu już obowiązuje szybkość 70km/h. Stacja paliw, skrzyżowanie dróg. Wyprzedzanie w tym miejscu to czysty idiotyzm. Często jeżdżę na tej trasie i jak widzę, że z tyłu jedzie "msw" (młody, szybki, wściekły) to wolę go wypuścić do przodu niech goni jak "ogar za zwierzyną". Chce żyć krócej to jego sprawa, byle by nie zabijał postronnych.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|