Ten przejazd dla rowerzystów jest naprawdę niebezpieczny,niejednokrotnie kierowcy wymuszali na mnie pierwszeństwo powodując gwałtowne hamowanie.
|
|
Ale, ale! Pedelaż wjechał na ślepo bez upewnienia się że jest wolny przejazd, w prost pod auto. Do tego widać że nie ma kasku, kanizelki. Oświetlenia pewno też. Także tego. Wina w cale nie jest oczywista.
|
|
Proszę osobę poszkodowaną w wypadku lub jej rodzinę o kontakt, przekażę istotne informacje w sprawie. Dawid Petrus tel.579925890
|
|
Noi podstawowa sprawa. Na przejściu to się z rowera złazi i przeprowadza!
|
|
Noi podstawowa sprawa. Na przejściu to się z rowera złazi i przeprowadza!Podstawowa sprawa to nieznajomość tego skrzyzowania-TAM JEST ŚCIEŻKA ROWEROWA!!! |
|
Noto po ścieżce niech se jedzie a jak przekracza ulice to się złazi! Tak trudno zrozumić podstawowe zasady bezpieczeństwa?Noi podstawowa sprawa. Na przejściu to się z rowera złazi i przeprowadza!Podstawowa sprawa to nieznajomość tego skrzyzowania-TAM JEST ŚCIEŻKA ROWEROWA!!! |
|
Buhahaha-gratuluję znajomości przpisów poruszania sie pościeżce rowerowej...Noto po ścieżce niech se jedzie a jak przekracza ulice to się złazi! Tak trudno zrozumić podstawowe zasady bezpieczeństwa?Noi podstawowa sprawa. Na przejściu to się z rowera złazi i przeprowadza!Podstawowa sprawa to nieznajomość tego skrzyzowania-TAM JEST ŚCIEŻKA ROWEROWA!!! |
|
Ten przejazd dla rowerzystów jest naprawdę niebezpieczny,niejednokrotnie kierowcy wymuszali na mnie pierwszeństwo powodując gwałtowne hamowanie.Sory ale taki jest przepis. Nie mam prawojazdy ale wiem że po ścieżce rowerowej jedziesz a na przejściu trza zleźć i przeprowadzić. Taka prawda panie mundry. |
|
Widąc kto tu się "mundrzy" poszukaj w necie przepisów,a potem wypisuj bzduryTen przejazd dla rowerzystów jest naprawdę niebezpieczny,niejednokrotnie kierowcy wymuszali na mnie pierwszeństwo powodując gwałtowne hamowanie.Sory ale taki jest przepis. Nie mam prawojazdy ale wiem że po ścieżce rowerowej jedziesz a na przejściu trza zleźć i przeprowadzić. Taka prawda panie mundry. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|