No to PIS zdobył kolejny przyczółek w Świdniku......
|
|
Gdzie baba rządzi to diabeł błądzi.
|
|
I całe szczęście. Obecni rezydenci w zarządzie SM Świdnik to porażka. Zero kompetencji, pełna kompromitacja.
|
|
Żenada... Wiadomo kto stoi za tym wyborem...
|
|
Żenada....
|
|
Tak kolejny stołek dla swoich już 2 dyrektorów szkół, w Świdniku obsadzili swoimi bez doświadczenia i w Avii terz polityczni siedzi. Niedobrze mi na to, nie patrzą na kompetencje tylko partia się liczy?
|
|
Ta pani jest członkiem spółdzielni od pół roku to na pewno dobrze ja zna. Ha ha ha
|
|
Następna dobra zmiana w Świdniku, na szczęście wyprowadziłem się z rodziną z tego miastaa.
|
|
Co tak dudni, co tak grzmi?
Niebo huczy, ziemia drży.
Czy wichura groźna dmie?
Czy to burza idzie? Nie!
To idzie młodość, młodość, młodość
I śpiewa chórem piosenką jak wiatr
I spadnie jak burza,
Jak w maju ulewa
Po której odradza się świat.
Dla budowy młode dłonie,
Dla budowy młoda myśl.
Potrafimy jutro bronić
Tego, co tworzymy dziś.
To idzie młodość, młodość, młodość
I śpiewa, bo ona odrodzi świat.
|
|
podobno ten drugi kandydat zadeklarował przeprowadzkę do Świdnika, wynajęcie mieszkania i normalną pracę. Czy to prawda?
|
|
Pokieruje a czym tam kierować zebrać czynsz i wziąć sobie sporą pensyjkę,zrobić parę przetargów i znów coś przytulić,wielkie kierowanie.
|
|
Nie dla kolesiostwa. W przeciwieństwie do Wilka, Sadło i Osiny oni mają doświadczenie. Świdnik Wspólna Sprawa tylko przytulać pieniądze i skłucać ludzi potrafi
|
|
Przynależność partyjna nie miała oczywiście żadnego znaczenia...
|
|
Nieważne kim jest czy z kim przystaje. Ważne co zrobi i czy się sprawdzi. Wydaje mi się że należy życzyć wszystkiego dobrego, jeśli jej dobra praca przełożyć się ma na większą wygodę dla Świdniczan. Hejt z całą pewnością nie pomaga,ale hejterzy to doskonale przecież wiedzą.
|
|
super awans z księgowej w przedszkolu do budownictwa
|
|
A przedszkole to ta korporacja?
|
|
Jak pytamy sie kto jest kim w Świdnik Wspólna Sprawa to zapytajmy sie - Który radny z RIP rodzimego nowotworu zwanego PIS w Świdniku - dumnie kroczyl ze sztandarem Komitetu Zakladowego PZPR w WSK na pochodach 1Majomych w PRL i byl także aktywnym czlonkiem oraz Przewodniczącym Towarzystwa Przyjaźni Polsko Radzieckiej az do 1989??? Który radny ukrywał sie w krzakach robiąc zdjęcia ludziom idacym do kościoła ?? Który ze Świdnickich notabli jest synem zasłużonego Sekretarza p.o.p PZPR na Kuźni WSK??? Który radny zarejestrowany jest w aktach IPN jako TW Wojciech i donosił na kolegów studentów???'.... Hej Mlodzi Śledczy z PIS lub zainteresowani mieszkańcy Świdnika popytajcie swoich dziadków i ojców czyje nazwiska są skryte pod tymi opisami??? Nie próbujcie szukać tych danych w miejskich kronikach, przezornie niewygodne strony zostały juz zapewne wyrwane...
|
|
Powiem tylko jedno, bez względu na partię znam osobiście dwie osoby, jedna czyli "panią prezes"jak to większość pisze od dzieciństwa i mówię to z pełna odpowiedzialnością mało komu tak się to należało i nie znam innej bardziej kompetetnej osoby!
Zazdrość zawsze boli jeżeli sami nie możecie czegoś osiągnąć, zawsze możecie też zapisać się do partii zamiast pisać bzdury nawet nie podpisując się!
I to jest prawdziwa żenada....
|
|
Ciekawe czy orientuje się Pan również jak "Pani Prezes" traktuje ludzi wogóle a tych którymi może zarządzać to już nawet szkoda gadać.Zero szacunku i empatii dla człowieka.A jeśli idzie o jej doświadczenie i kompetencje na stanowisko prezesa spółdzielni to wszyscy wiemy , że nie ma żadnych. To dopiero dobra zmiana.
|
|
Pani pseudo prezes która niestety wiadomo czego zdobyła stołek i dalej się na nim trzyma. Nie posiada kompetencji do kierowania kurnikiem a co mówić o zarządzaniu ludźmi. Będąc któregoś dnia w spółdzielni załatwiając swoją sprawę zauważyłem jaka jest atmosfera. Pracownicy jakby są zastraszeni, jak można pracować w takiej atmosferze. Jestem dość częstym gościem i pamiętam jak było przed tym zanim pani pseudo prezes się rozpanoszyła. Panie płaczą chodząc po korytarzach. Co tam się dzieje, dlaczego nikt się tym nie zajmie. I krzyki jakie wydobywają się z gabinetu " prezesa". Żenada mamy 21 wiek i taki folwark, przecież oni tutaj są dla nas, mieszkańców.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|