Won z tym banerem
|
|
"Chłopak Dziewczyna" NORMALNA RODZINA
|
|
a ktoś was zaprasza do Urzędowa zboki??? won pedałować w swoich czterech kątach
|
|
Wiele osób tu sensownie pisze - bo przecież każdy wybiera sam kogo będzie kochał. Związek powstaje za zgodą obu stron, a że dziewczyna woli dziewczynę i się w niej kocha, to co innym ludziom do tego? Niektóre tu osoby na widok tęczy to mają jakieś chore i zboczone myśli. W ogóle nie merytoryczne. Tylko o sexie mówią, a nie wiedzą chyba co to jest miłość. Wszystko im się kojarzy ze zboczonymi rzeczami, więc ja nie wiem z kim tu się coś nienormalnego dzieje...
ale mnie to nie przeszkadza ale skończcie z obnoszeniem się ze swoja zboczona innością, dymajcie się w domu i nie tłumaczcie dzieciakom że jest to normalne
|
|
Świdnik - miasto hamów, burków i .... pedałów? Nieeee, nie wierzę w to!
No chamów z pewnością. A psów się nie czekaj. :)
|
|
Odnoszę wrażenie, że mieszkańcy Świdnika okropnie się zafiksowali na punkcie odbytu. Aż dziw że w ogóle rodzą się tam jakieś dzieci.
|
|
To nie chodzi o baner tylko o afiszowanie się ze swoją hmm...seksualnością. Teraz banery, plakaty, pochody i manifestacje tranzwestytów, a co będzie następne. Będą bzykać się na środku ulicy żeby pokazać jakie ich homo jest fajne...??? Będą dzieci namawiać do masturbacji. Zechcą obniżenia wieku do legalnego współżycia z dziećmi z 16 do ilu?!!! 10 lat? 9?! Jak to wnioskowano kiedyś w Holandii.
Nie mam nic do homoseksualistów, ale tolerancja też ma swoje granice. Sorry, ale wg mnie najgłośniej z poparciem LGBT czy jak ich tam, krzyczą ci, którzy z takiego zaścianka się wywodzą, żeby pokazać jacy to są "nowocześni" i postępowi. Chyba tylko po to aby się dowartościować.
|
|
Seksualność jest sprawą prywatną. Nie powinno się z nią obnosić. Parady równości są pokazami zboczeń i nie powinny być publiczne.
|
|
POCHYTAŁO kogoś mniejszość rządzi większością!
|
|
Niepotrzebne i nienormalne jest to, i to dosłowne jak widać, afiszowanie się ze swoim seksupodobaniami. Póki tego homo nie zrozumieją, trudno oczekiwać, że będą normalnie traktowani. Bo nikt normalny z tym nie obnosi się.
|
|
W Puławach nie ma i nie bedzie. Dziennik Wschodni sie zagalopowal. Przeciaz to nie portal plotkarski.
|
|
W Puławach już jest!!:/
|
|
Jest w Puławach
|
|
Nazywam się Tracy sommer, jestem mężatką od dwudziestu lat i żyję
spokojne życie z moją rodziną. mój mąż zaczął widzieć inną kobietę i
co spowodowało wiele napięć w moim małżeństwie. doszło do tego, że mój mąż
przestałem wracać do domu i opiekować się mną i dziećmi. natknąłem się na artykuł
w Internecie o pewnym czarnoksiężniku, który pomógł ludziom przywrócić małżeństwo
ale byłem sceptyczny, ponieważ po raz pierwszy się w to zaangażowałem
takie rzeczy. desperacko chciałem odzyskać męża, więc spróbowałem
moje największe zaskoczenie po tygodniu, mój mąż wrócił do domu i błagał
przebaczenie. był całkowicie powstrzymany od tej złej kobiety. chcę
doceniam DR ISMIR i rozpowszechniam dobre wieści o jego pracy. możesz
skontaktuj się z nim pod adresem..okamaokakas @ gmail.com lub whatsapp .. + 905446433875
|
Strona 6 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|