Jak to ? Antoni Macierewicz obiecał, zarzekał się, przysięgał że rząd zamówi w Świdniku śmigłowce ! I co sympatycy PiSu ? Okłamał Was wasz kochany polityk!
|
|
Gdzie jest Antonio? No gdzie?
|
|
Antoni dalej szuka spisków. Mnie bardziej.ciekawi gdzie.się.schował niejaki Soboń.. Tyle bajery było a teraz okazuje się że klepią stare graty.
|
|
To nie jest Polaka firma. Taka prawda.
|
|
Widać niektorym marzy się nadal ekskluzywny sztot z Francji. Świdnik ma zamówienie rządowe, skoro lemingi o tym zapomniały. To przypominam. Niestety rząd nie jest od utrzymywania prywatnej firmy, która produkowała i ptodukuje na cały świat. Kontraktów z Polski nie wycofano. Dzięki temu firma dalej funkcjonuje i nie musi zwalniać masowo pracowników. Lemingi mają trudności z czynnością czytania i wyciągania wniosków. To może przypomnę, że z treści wynika, iż... nie zwolniono ani jednego pracownika stałego (tzw. Festarbeiter). Poza tymi co mogą pójść na emeryturę. Ja rownież dzisiajmw Niemczech podpisałem aneks do umowy o możliwości przejścia na tryb awaryjny "Kurzarbeit". Na razie jest sporo zamówień, ale Niemcy dmuchają na zimne.
|
|
Widać niektorym marzy się nadal ekskluzywny sztot z Francji. Świdnik ma zamówienie rządowe, skoro lemingi o tym zapomniały. To przypominam. Niestety rząd nie jest od utrzymywania prywatnej firmy, która produkowała i ptodukuje na cały świat. Kontraktów z Polski nie wycofano. Dzięki temu firma dalej funkcjonuje i nie musi zwalniać masowo pracowników. Lemingi mają trudności z czynnością czytania i wyciągania wniosków. To może przypomnę, że z treści wynika, iż... nie zwolniono ani jednego pracownika stałego (tzw. Festarbeiter). Poza tymi co mogą pójść na emeryturę. Ja rownież dzisiajmw Niemczech podpisałem aneks do umowy o możliwości przejścia na tryb awaryjny "Kurzarbeit". Na razie jest sporo zamówień, ale Niemcy dmuchają na zimne.Miałbyś nawet sporo racji, gdyby tym zakładem PiSowscy politycy nie grali w poszczególnych kampaniach wyborczych. Dlaczego to robili obiecując cuda na kiju? Trzeba było wtedy pyszczyć, że to prywatna fabryka i politycy nie powinni jej wykorzystywać w kampaniach. Robiłeś to? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|