Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Skup aut Świdnik 793-063-564

Utworzony przez sss, 19 stycznia 2018 r. o 10:12
Raczej się z wami nie umówie jeszcze w dziub zarobić pod ciemną latarnią a wy numer telefonu zmienicie i kogo bede szukał? Podaj nr nip firmy regon adres gdzie jest zarejestrowana i pogadamy
Odpowiedz
Czytam i czytam jak latarnia może być ciemna ? Ja osobiście sprzedałem tam samochód ma nip regon i nie miałem ani nie mam żadnych aluzji do w/w firmy , może konkurencję drażni ja nie mogę im zarzucić nic zlego 
Odpowiedz
słuchajcie byłam wczoraj w tych wszystkich autoskupach, top cars to jakaś lipa szkoda gadać racławicka 31 to blok mieszkalny, dzwoniłam na ten numer jak byłam pod klatką ale telefon ciągle zajęty i nikt nie odebrał  , na ten franciszków nawet nie jechałam dałam sobie spokój. zadzwoniłam do s-car.pl ale powiedzieli mi że już nie zajmują się  złomowaniem chętnie kupili by trochę nowsze auto może być rozbite lub uszkodzone,a ostatecznie mojego matizka przyjeli mi na nowym krępcu przy takiej wulkanizacji nie wiem dokladnie jak się ta firma nazywa ale jeśli ktoś chcę to mam gdzieś zapisany nr telefonu to podam, a więc temat zamykam i pozdrawiam
 witamy, oczywiście pani sprzedała auto nam, firmie zajmującej się skupem samochodów ***eautoskup.pl skupujemy każde auto 1992 roku produkcji. zapraszamy 794-003-360
Odpowiedz
Wszystkim, który potrzebuję pojazdu osobowego lub dostawczego na chwilę polecam wypożyczalnię ergowypozyczalnia.pl mozna wynająć pojazd na dzień, tydzień, miesiąc i dłużej w ofercie pojazdy sosobowe i busy.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...