![]() |
Poszukuję opinii na temat dobrej, uczciwej firmy prowadzącej skup aut w Świdniku. Dziś trochę już buszowałem w necie patrząc na wiele tych ogłoszeń w internecie - wszędzie na każdej stronie piszą, że płacą najlepiej, dzwoniłem w kilka miejsc - ceny rzucają różne, w kilku przypadkach odniosłem bardzo negatywne wrażenie już przy kontakcie telefonicznym. stąd też moje pytanie czy ktoś miał za sobą już sprzedaż samochodu w firmie prowadzącej skup samochodów i które miejsce jest polecane a które lepiej omijać?
|
![]() |
Jeśli już decydujecie się na szybką sprzedaż w skupie aut - a przed decyzją musicie mieć świadomość, że napewno zapłacą nieco mniej niż gdybyście samodzielnie poszukiwali klienta za to na pewno dostaniecie kase szybciej to najlepiej skorzystać z firmy S-CAR.PL Ja już przerabiałem te tematy więc mogę wam śmiało ich polecić.
|
![]() |
Napiszcie gdzie zapłacili najlepiej, bo w przyszłym tygodniu muszę właśnie rozwiązać problem ze sprzedażą mojego auta, a cieżko się połapać w tych wszystkich skupach
|
![]() |
Andri, też szukałem po necie zanim sprzedałem mojego Renault Megane w bardzo dobrym stanie zaznacze. Na praktycznie nówkach oponach, i z pewnością są tylko dwie firmy godne polecania.
Pierwsza z nich to S-CAR.PL, facet przemiły i nie zdziera jak inni. Często gdzieś tam nawet w Dniach Świdnika można ich zobaczyć, dlatego jakoś bliżej mi do nich. A druga to fima Korsel, ale to było dawno jak u nich sprzedałem moje pierwsze auto, a teraz nie wiem co jest z nimi, ale może urlop mają, bo nikt nie odbierał od kilku dni. Daj znać, bo jestem też ciekawy jak u Ciebie pójdzie.
|
![]() |
Właśnie wróciłem od firmy S-CAR i co jak co przejrzałem kilka stron na ich temat , i co piszecie jest prawdą. Jeśli ktoś się zastanawia to podaje numer 502 600 336 niech dzwoni i sam się przekona, najlepiej rozmawiać p. Robertem, - reczowy gość. Pozdrawiam forumowiczów.
|
![]() |
Tych skupów aut to się narobiło setki. Ta firma o której piszecie S-CAR. Wydaje mi się, że jest najbardziej znana, bo akurat kuzyn sprzedawał na dniach u nich auto. Szperałem w necie, i czekałem jak pójdzie transkacja. Kuzyn zadowolony to najważnieszje, dlatego w jego imieniu Polecam, bo mnie prosił bym napisał pozytywnie o tej firmie.
|
![]() |
Gdzie auto opylić to już chyba będę wiedział, a gdzie dobrze w Świdniku zjeść kebaba ?
|
![]() |
3 dni temu z mężem postanowiliśmy sprzedać auto, ponieważ i ja i on pracujemy do późna i nie ma kto się spotykać z klientami szukaliśmy w google SKUP AUT ŚWIDNIK i wybieramy kto kupi naszego forda focusa 2014 r. Dodam, że auto było w naprawdę fajnym stanie, praktycznie bez zarzutów. Znaliśmy jego historię od początku bo był w salonie kupiony. Wybraliśmy kilka pierwszych firm bez wglębiania się w opinie. Przy pierwszym kontakcie praktycznie każda firma obiecywała, że " się dogadamy" albo że zapłacą cenę przybliżoną do tej co chcieliśmy, tylko kilka od razu powiedziało cenę która lekko można uznać za bardzo nie korzystną dla sprzedającego.
We wszystkich firmach usłyszeliśmy ceny dużo niższe niż to co nam proponowali pierwotnie, bo tu nie ma tego bo wyposażenie za słabe, bo felga porysowana itp. Trochę nas to zirytowało nieukrywam, ale przejeżdżaliśmy koło firmy S-CAR.PL i mąż mówi, chodź tam zajedziemy, bo jak już tyle jeździmy cały dzień, to nic nam nie szkodzi. Powiem, że to była ostatnia firma a zarazem najlepsza i najbardziej uczciwa ze wszystkich. Może nie dostaliśmy tyle ile było przez nas założone, ale wszystko wyjaśnione, co i jak oraz po sprzedaży nawet sam Pan Robert odwiózł nas prawie pod dom, a już było późno. Polecamy z mężem firmę S-CAR.PL
|
![]() |
sprzedać auto szybko i sprawnie nie jest łatwo. trochę poszukiwań u mnie było. pytałem znajomych, o firmę i padło na spotkaniu rodzinnym firma s-car, ale kuzyn mówił, że pomoc drogowa u nich jest świetna,ale chyba kupnem aut też sie zajmują. faktycznie, odnalazłem firmę. tu macie adres. ***s-car.pl poszło nad wyraz dobrze. polecam, zadowolony klient.
|
![]() |
Przed chwilą moje autko trafiło do firmy S-CAR. Obiecałem, że dodam opinię. Pojechałem z synem osobiście do siedziby firmy, i po oględzinach doszliśmy do porozumienia. Trochę się zasiedzieliśmy w biurze, bo temat motoparalotni jest mi znany :) Również moja dodatkowa pasja:) Pozdrawiam Panie Robercie. Kazimierz z synem.
|
![]() |
Przejrzałem w weekend to forum i inne opinie z tej firmy. Rano dziś zadzwoniłem do nich i faktycznie co piszecie to się zgadza :) No może aż tyle nie dostałem co chciałem, ale cóż i tak jestem zadowolony. Polecam firmę s-car.pl
|
![]() |
pracuję w Świdnickim mok-u gdzie od dawna w holu głównym stoi reklama ***s-car.pl skup samochodów. początkowo miałam obawy ale myślę sobie zadzwonię co mi szkodzi od lata nie mogłam sprzedać swojej 307 ki, kwota jaką mi zaproponowali za samochód nie bardzo przypadła mi do gustu spodziewałam się o wiele więcej. ale pan który przyjechał na wycenę zwrócił moją uwagę na wady o których nie miałam pojęcia typu srebrny lakier wychodzący w paru miejscach z pod czarnego, lub kończące się sprzęgło. po paru dniach namysłu zdecydowaliśmy się z mężem sprzedać samochów w auto skupie s-car.pl. stwierdziliśmy że nie opłaca nam się już naprawa sprzęgła i lakierowanie trzech elementów nadwozia. ostatecznie jestem zadowolona, mam problem z głowy sprzedałam auto od ręki i za gotówkę w miłych i sympatycznych okolicznościach. opinię piszę ponieważ zostałam poproszona, osobie która była u mnie po auto bardzo na tym zależało.
|
![]() |
Witam Wszystkich Świdniczan, nie zawracajcie sobie nawet głowy innymi skupami aut w Świdniku i Lublinie można liczyć tylko na chłopaków z s-car.pl podaję nr 502600336 pozostali działają pod wieloma nr telefonów dzwonisz niby do różnych firm a rozmawiasz z jednym i w końci myślisz że faktycznie twoje auto jest takie tanie ja już nigdy nie popełnię tego błędu, dobrze że mój brat mie ochrzanił i zapytał czego nie zadzwoniłem od razu do s-car właściciel biega razem z bratem w maratonach, pomogli mi sprzedać moje auto powiedzieli że na znajomych nie mogą zarabiać he fajna firma podobają mi się ich zasady
|
![]() |
S-Car.pl to Dobra firma nie ma raczej konkurencj w Świdniku. Konkurencja ogłasza się pod wieloma numerami telefonów oraz pod różnymi nazwami typu TOPCARS to GLOBCARS dzwonisz do nich i masz zludzenie że rozmawiasz z różnymi firmami a tak naprawdę gadasz ciągle z jednym gościem który przekonóje cię że twoje auto jest gówn.. warte. Zasrańcy piszą umowy na podstawiane osoby. Uważajcie na takich krętaczy, sprawdź dowód osobisty oraz w CiDG czy nie masz do czynienia z krętaczem, bo będziesz później ciągany po sądach
|
![]() |
zaloguj się
wykup prenumeratę
******dziennikwschodni.pl/media/public/dziennikwschodni.pl/logo.png ******dziennikwschodni.pl/media/public/dziennikwschodni.pl/forum.png
ten temat
poniedziałek, 19 lutego 2018 r.
|
![]() |
już to gdzieś pisałem, niech chce mi się znowu rozpisywać. wejdźcie na
***lista-top10.pl/uslugi/skup-aut/najlepsze-skupy-aut/?w=lublin-lubelskie
wszystkie co do cna obdzwoniłem z tej listy, powiem tak pierwsza 5 piątka ok.
|
![]() |
Uwaga nie dzwońcie pod numery z ulotek bo to oszuści podszywają się pod firmy a chcą kupić samochód na lewe kwity
|
![]() |
Ja niedawno zadzwoniłam z ulotki którą znalazłam w Wydziale Komunikacji w Świdniku był tam numer tel oraz informacja że kupią mój samochód. Zadzwonilam i faktycznie od razu zjawiło się przed moim samochodem dwóch młodych Panów. Zapytali czy mogą się przejechać moim fiatem UNO? oczywiście zezwoliłam i kiedy powrócili po paru minutach powiedzieli że linka sprzęgła się urwała i że nie kupią uszkodzonego samochodu następnie wsiedli do swojego auta i odjechali. Pozostawili mnie z uszkodzonym autem chociaż wcześniej było zupełnie sprawne. Dzwoniłam jeszcze wiele razy pod ten numer ale nikt już nie odbierał a potem był wyłączony. Zdesperowana poszłam do Rzecznika Praw Konsumenta który poinformował mnie że ten numer nie jest zarejstrowany i do puki nie będę miała danych firmy to nie może mi pomóc. Zgłosiłam więc sprawę na Policję, uszkodzone UNO zabrał Pan z Nowego krępca na lawetę na złom. Nigdy już nie zadzwonię do autoskupu!
|
![]() |
droga pani bożeno, nacieła się pani po prostu na oszustów którzy pozostając anonimowi nie poniosą odpowiedzialności za uszkodzenie pani samochodu. w tym przypadku znalezienie tych osób będzie bardzo trudne ponieważ podobne sytuacje zdarzają się na terenie lublina, Łęcznej,Świdnika i puław a więc nie wiadomo do końca czy w ten sposób działa wiele osób czy tylko jedna i z kąd pochodzi. następnym razem przed zleceniem jakiejkolwiek usługi radzimy sprawdzenie w internecie czy firma faktycznie istnieje? jeśli firma jest zarejestrowana legalnie ponosi pełną odpowiedzialność za swoje uługi w ramach ustawy konsumenckiej oraz kodeksu cywilnego. więcej na ten i inne ciekawe tematy dowie się pani z naszej strony ***s-car.pl.
|
![]() |
Dobrze, że tu trafiłem i jak się zapytałem o działalność to nagle Pan z jednej " firmy" stał się bardzo nie miły i wręcz oburzony. Z takim podejścem to ja dziękuje. Zadzwoniłem do Was czyli do s-car.pl nie mówiąc Wam o tym, że taki incydent miał mejsce, tylko Was sprawdziłem i uważam, że jesteście dobrą firmą, także niedługo do Was się odezwę by sprzedać moje auto.
Pozdrawiam
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|