doganiamy świat w tej dziedzinie
|
|
wow, to po co kupowałem chińskiego drona...
|
|
Dlaczego w polskim serwisie nie można po prostu napisać że... Maszyna wzbiła się w powietrze na wysokość prawie 460 metrów i osiągnęła prędkość ponad 110 km godz?
|
|
Siemoniak i lemingi i tak wiedzą swoje najlepsze na świecie są nieloty caracale... :))))
|
|
Dlatego, że w większości w lotnictwie parametry podaje się w tych jednostkach. A na morzu np. w milach morskich i stopach. Trzeba było się uczyć, żeby teraz móc sobie przeliczyć :-) |
|
A czy już dyżurny poseł od pzl ogłosił sukces? Już zapewnił ile to razem z kolegami z pisu kupią teoretycznie?
|
|
Bo polskie samoloty dokładnie tak samo jak wszystkie samoloty na swiecie w góre latają w ft (stopa) a do przodu w kts (mila morska).
|
|
No skąd! Teraz zajmuje się budowaniem mieszkań dla pilotów śmigłowców kupionych przez MON. |
|
@Pilot, Irasiad: nie w milach morskich, a w węzłach, czyli milach morskich na godzinę.
|
|
W pracownikach PZL jest MOC.
Pięknie żeście to wykombinowali.
|
|
Brawo Świdnik jest u Was MOC! Olewajcie tych trollujących antypolskich komuchów
|
|
Jak widać sobie przeliczyłem. Ale koniecznie musiałem? Jak kolega napisał > w większości w lotnictwie |
|
Przeca ten SW4 to włoska konstrukcja Augusty Vestland. Polacy w świdniku to tylko fotele czy inne du.perele do tego składają. Taka prawda.
|
|
Teraz trzeba taki system zamontować w samolotach ryanaira żeby pilotów na ziemię sprowadzić. teraz zarabiają po 50 tys zł / miesiąc ale im mało . W zasadzie taki samolot mógłby latać sam a w razie konieczności można by go było pilotować zdalnie.
|
|
Ani włoska, ani Augusty, ani Vestland - taka prawda. |
|
to co pilot znowu zapił ?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|