Trzeba było słuchać kolegi partyjnego: Jedno jabłko z wieczora i nie ma doktora. Mam nadzieję że nie będzie musiał pan zajmować respiratora kupionego okazyjnie przez szumowskiego od handlarza bronią. I proszę pamiętać słowa kolegi: Dane nie kłamią. Wygrywamy z epidemią
|
|
"Mam nadzieję na łagodny przebieg choroby"... A więc tak... To zależy czy bardzo jesteś PiSior czy tylko tak trochę... Bo jak tak trochę no to lipa...
|
|
Brawo. Został Pan wybrany i naznaczony znamieniem PiS. Pańska kwarantanna niemal pokryje się z kwarantanna narodową im. Lecha Kaczyńskiego . To wielki zaszczyt. Życzymy panu narodowego powrotu do zdrowia. Tfu.
|
|
Trzeba było słuchać kolegi partyjnego: Jedno jabłko z wieczora i nie ma doktora. Mam nadzieję że nie będzie musiał pan zajmować respiratora kupionego okazyjnie przez szumowskiego od handlarza bronią. I proszę pamiętać słowa kolegi: Dane nie kłamią. Wygrywamy z epidemiąA tu obrona niewinnego Szumowskiego w wykonaniu gwiazdy lubelskiej polityki. Jak długo jeszcze będą robić z nas idiotów? Kłamią w żywe oczy by tylko ugrać coś dla siebie. Stanowiska, zaszczyty. A naród ciemięzony ciągle nowymi podatkami i nawoływany do szczepień szitem nieznanego pochodzenia. ***s://youtu.be/AxGxEXvMtEE |
|
Moim zdaniem, piss do spółki z watykanem nie powinien niebawem odpowiadać za zdradę naraodu Polskiego, a za holocaust Polaków !!Trzeba było słuchać kolegi partyjnego: Jedno jabłko z wieczora i nie ma doktora. Mam nadzieję że nie będzie musiał pan zajmować respiratora kupionego okazyjnie przez szumowskiego od handlarza bronią. I proszę pamiętać słowa kolegi: Dane nie kłamią. Wygrywamy z epidemiąA tu obrona niewinnego Szumowskiego w wykonaniu gwiazdy lubelskiej polityki. Jak długo jeszcze będą robić z nas idiotów? Kłamią w żywe oczy by tylko ugrać coś dla siebie. Stanowiska, zaszczyty. A naród ciemięzony ciągle nowymi podatkami i nawoływany do szczepień szitem nieznanego pochodzenia. ***s://youtu.be/AxGxEXvMtEE |
|
Ten Pan to nawet chorobę wykorzysta do lansowania się w mediach. Uważa że jest orłem a to zwykła Reszka...
|
|
Kolejny geniusz o bezobjawowej inteligencji. Idiota także wierzy w fakedemię i fakewirusa. Ale to chyba ideowiec i wierzy w partię bez żadnego przymusu ekonomicznego.
|
|
Amantadyna....zdrówka dla Pana
|
|
Amantadyna....zdrówka dla PanaNie pozwolą. Nie dopuszczą i będą zwalczać terapię tym lekiem błaznując w argumentacji. Nie dopuszczą, by leczon lekiem za kilka złotych. Big pharma musi zarobić. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|