Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Trzeba było słuchać kolegi partyjnego: Jedno jabłko z wieczora i nie ma doktora. Mam nadzieję że nie będzie musiał pan zajmować respiratora kupionego okazyjnie przez szumowskiego od handlarza bronią. I proszę pamiętać słowa kolegi: Dane nie kłamią. Wygrywamy z epidemią
Odpowiedz
"Mam nadzieję na łagodny przebieg choroby"... A więc tak... To zależy czy bardzo jesteś PiSior czy tylko tak trochę... Bo jak tak trochę no to lipa...
Odpowiedz
Brawo. Został Pan wybrany i naznaczony znamieniem PiS. Pańska kwarantanna niemal pokryje się z kwarantanna narodową im. Lecha Kaczyńskiego . To wielki zaszczyt. Życzymy panu narodowego powrotu do zdrowia. Tfu.
Odpowiedz
Trzeba było słuchać kolegi partyjnego: Jedno jabłko z wieczora i nie ma doktora. Mam nadzieję że nie będzie musiał pan zajmować respiratora kupionego okazyjnie przez szumowskiego od handlarza bronią. I proszę pamiętać słowa kolegi: Dane nie kłamią. Wygrywamy z epidemią
 A tu obrona niewinnego Szumowskiego w wykonaniu gwiazdy lubelskiej polityki. Jak długo jeszcze będą robić z nas idiotów? Kłamią w żywe oczy by tylko ugrać coś dla siebie. Stanowiska, zaszczyty. A naród ciemięzony ciągle nowymi podatkami i nawoływany do szczepień szitem nieznanego pochodzenia.  ***s://youtu.be/AxGxEXvMtEE
Odpowiedz
A tu obrona niewinnego Szumowskiego w wykonaniu gwiazdy lubelskiej polityki. Jak długo jeszcze będą robić z nas idiotów? Kłamią w żywe oczy by tylko ugrać coś dla siebie. Stanowiska, zaszczyty. A naród ciemięzony ciągle nowymi podatkami i nawoływany do szczepień szitem nieznanego pochodzenia. ***s://youtu.be/AxGxEXvMtEE
Moim zdaniem, piss do spółki z watykanem nie powinien niebawem odpowiadać za zdradę naraodu Polskiego, a za holocaust Polaków !!
Odpowiedz
Ten Pan to nawet chorobę wykorzysta do lansowania się w mediach. Uważa że jest orłem a to zwykła Reszka...
Odpowiedz
Kolejny geniusz o bezobjawowej inteligencji. Idiota także wierzy w fakedemię i fakewirusa. Ale to chyba ideowiec i wierzy w partię bez żadnego przymusu ekonomicznego.
Odpowiedz
Amantadyna....zdrówka dla Pana
Odpowiedz
Amantadyna....zdrówka dla Pana
 Nie pozwolą. Nie dopuszczą i będą zwalczać terapię tym lekiem błaznując w argumentacji. Nie dopuszczą, by leczon lekiem za kilka złotych. Big pharma musi zarobić.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...