Tragiczna informacja z Irlandii Północnej: Pakistańczyk brutalnie zamordował polskie dziecko, pięcioletnią dziewczynkę. W mediach poprawna lewacka cisza.
|
|
Był zbyt ubogi aby zakupić kamizelkę odblaskową
|
|
To drugie uderzenie rowerzysty musiało nastąpić zanim spadł na jezdnię po pierwszym(sadząc po tym jak wygląda samochód). Piszą że po chwili, ile trwała ta chwila? Czy to możliwe ? Czy ten pierwszy jechał przed nim czy z przeciwnej strony .
|
|
Tragiczna informacja z Irlandii Północnej: Pakistańczyk brutalnie zamordował polskie dziecko, pięcioletnią dziewczynkę. W mediach poprawna lewacka cisza.komunizm ma sie dobrze , nie ? |
|
To drugie uderzenie rowerzysty musiało nastąpić zanim spadł na jezdnię po pierwszym(sadząc po tym jak wygląda samochód). Piszą że po chwili, ile trwała ta chwila? Czy to możliwe ? Czy ten pierwszy jechał przed nim czy z przeciwnej strony .Dziękujemy poruczniku Borewicz. |
|
przykre
|
|
Ja mam inne pytanie szukam osób ze świdnika dużego czy są tu tacy?
|
|
Ja mam inne pytanie szukam osób ze świdnika dużego czy są tu tacy?Ja jestem. |
|
Polaczki to silni tylko w gębie,znacie szczegóły,że komentujecie? Do garów, a nie na internety.
|
|
Egff nam pytanie dotyczące byłego proboszcza waszego sprzed 5 lat ks A. S. Czy on był normalny?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|