Oby wyszło dobrze, fajna impreza ze sporym potencjałem
|
|
Znowu popelina i stare szroty ledwo latające.Kiedyś to była organizacja programu. No i piloci światowi,a nie chłopaczki z plakatu.
|
|
Czy ta Jankowska to żona rzecznika prasowego portu lotniczego?? To widzę że z mlekiem matki się wysysa.... Z zawodu rzecznik... Co za bzdura brak dostępu do pasa betonowego nie pozwala zobaczyć ludziom ciekawych samolotów. Szkoda kasy. Czego już nie ma memoriału Kasperka.... bądźcie oryginalni..
|
|
Oferujemy szybka pozyczke
Potrzebujesz pozyczki biznesowej lub osobistej? Nasza firma udziela pozyczek osobom fizycznym i firmom w wysokosci 2% oprocentowania rocznie.
Odwiedz nasza strone internetowa pod adresem: ***s://Amitybrokers.com, aby rozpoczac,
lub po prostu wyslij nam e-mail
Na adres Service@Amitybrokers.com
Mozesz rozmawiac na zywo na WhatsApp +1 (619) 736-9432
|
|
Wolałem dni Świdnika niż oglądać szroty
|
|
Dzień dobry wszystkim, którzy czytają tę wiadomość
jeśli przeżywasz ciężkie czasy lub biedę
jeśli jesteś winien długi i potrzebujesz pilnej pomocy, aby je spłacić
jeśli potrzebujesz pieniędzy na rozpoczęcie działalności gospodarczej lub na jakąkolwiek ważną sytuację
Następnie radzę ubiegać się o już załadowaną kartę główną / bankomat, dzięki tej karcie / bankomatowi możesz codziennie wypłacać do 5000 zł codziennie przez 6 miesięcy.
Użyłem tej karty głównej / bankomatu i lubię, abyście również z niej korzystali i byli szczęśliwi.
Aby uzyskać tę kartę główną / kontakt z bankomatem: greenfinance247@gmail.com lub whatsapp +17243828037
Dzięki
|
|
Ile zbędnych kilogramów CO2 zostanie przy okazji wyemitowane?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|