Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Świdnik: Mężczyzna podpalił się przed gmachem sądu

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 7 listopada 2019 r. o 12:04 Powrót do artykułu
"mężczyzna zaczął zdejmować z siebie płonącą odzież" - wołanie o pomoc "zdrowo popierd......" warci siebie, imperia przekazują sobie Polandię i jaka właściwa reakcja to SLD, to PO, to PiS sondaże przemówiły, motłoch zrozumiał instrukcje? spoko skorygujemy jeśli ktoś myśli, że ichnim wystarczy te marne 65 mld czy nawet 300, oni przychodzą po wszystko: Palestyna, przebudowana Afryka Pn., Azja Mniejsza, mamy pretensje do Niemców o Adolfa, Rosjan o Stalina, a Leszka wojna w Iraku na podstawie sfabrykowanych dowodów, kogo dotknie sprawiedliwość? Madeleine Korbel Albright, właśc. Marie Jana Korbelová (ur. 15 maja 1937 w Pradze) – amerykańska dyplomatka, polityk; 64. sekretarz stanu. Urodziła się w żydowskiej rodzinie zamieszkałej w Czechosłowacji. Albright pełniąc funkcję Ambasadora Stanów Zjednoczonych przy ONZ została skrytykowana za opinię jaką wyraziła w czasie wywiadu 12 maja 1996, dla programu telewizyjnego 60 Minut. Tematem rozmów były amerykańskie sankcje nałożone na Irak, prezenter Lesley Stahl zadał pytanie: Słyszeliśmy, że pół miliona dzieci zginęło. Wydaje mi się, że to jest więcej niż zginęło w Hiroszimie. Jak pani myśli, czy ta cena jest warta tego? Albright odpowiedziała: Myślę, że to jest bardzo trudny wybór, ale cena – myślimy że jest to tego warte[8][9]. ***s://***youtube.com/watch?v=FbIX1CP9qr4 umywamy ręce jak Piłat
Odpowiedz
Najpierw sie podpalił a potem zdejmował ubranie.... No to chłopie albo sie podpalasz i masz jaja - palisz sie i nie zdejmujesz -albo jesteś frajer i zdejmujesz i beka z Ciebie na wsi
Odpowiedz
widocznie tak zareagował na niesprawiedliwość. Bo ja jako emeryt rozważam z kolei taką opcję, że jeżeli doszłoby do takiej sytuacji, że nie będę sam w stanie sobie dać rady ze względu na zdrowie a z jałmużny którą dostają po ponad 40 latach pracy będę zmuszony chyba tak narozrabiać aby mnie zamknęli w więzieniu, gdzie się mną zaopiekują za darmo, bo niestety nie będzie mnie stać na wynajęcie opiekunki ani na pobyt w domu starców, dlatego, ze byłem głupi i pracowałem tyle lat, gdzie ci co nie pracowali albo bardzo mało mają taką sam emeryturę co ja. A na pewno nie będę obarczać rodziny moją opieką, bo nie po to pracowałem ponad 40 lat. Moje dzieci nie dostawały 500 plus, wystarczająco odcierpiały swoją dzieciństwo, młodość. Czy warto być sprawiedliwym w naszym kraju?
Odpowiedz
Ja będę następny. Sad antyrodzinny w Bydgoszczy zniszczyl mi i mojemu dziecku życie!!!
Odpowiedz
Człowiek nie dawał sobie rady z niesprawiedliwością... Wyrok w mojej ocenie. Porażka dla sądu. Trzymają tego policjanta. Swój Swojego chroni takie mamy czasy.
Odpowiedz
podziekuj  p-oslom takie  ustawy  uchwalaja  aby  w  bantustanie  trwal  nierzad  antypolski
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...