Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Świdnik: Mieszkańcy zapłacą wyższy podatek od nieruchomości

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 14 listopada 2019 r. o 14:24 Powrót do artykułu
Świdnik płaci najwyższe podatki w lubelskim i jeszcze mało? Mieszkańcy winni mieć obniżone podatki ze względu na hałas i spaliny z lotniska!
Odpowiedz
No i dobrze. Niech willowcy trochę beknął. No i bokiem wyjdzie tym co uciekli mieszkać z Lublina do Śmietnika. Taka prawda.
Odpowiedz
Jak zobaczyta ile bedzie wynosiła stawka od osoby za odbiór odpadów(śmieci) w 2020r., podwyżka podatku od nieruchomości, to mały pikuś!
Odpowiedz
caryca zarabia ponad 200 tys miesiecznie to ja stac, a o innych nie mysli
Odpowiedz
caryca zarabia ponad 200 tys miesiecznie to ja stac, a o innych nie mysli
 *rocznie
Odpowiedz
Halo Świdnik! Jak tam idzie wspieranie przedsiębiorczości? Z czegoś trzeba zapłacić sponsorowanie przez Jaksona imprez kościelnych i ofensywy przeciwko lgbt?:D
Odpowiedz
a dobrze wam tak.....daleg głosujcie na pis i kolesiostwo, przecież trzeba dać pensję kolegom nowo zatrudnionym. BRAWO zwolennicy pisiorów. i co macie lepsza zmianę durne ludzie ......
Odpowiedz
Przecież to było do przewidzenia, że rząd nie rozda swoich pieniędzy. Żeby komuś dac, to wszystkim musiał zabrać. Rząd obiecuje, spije smietanke, zaś po d..ie dostają samorządy, a pośrednio wszyscy. Ale niestety "ciemny lud znów TO kupił". Tak więc pretensje do naczelnika Jarosława.
Odpowiedz
No i dobrze. Niech willowcy trochę beknął. No i bokiem wyjdzie tym co uciekli mieszkać z Lublina do Śmietnika. Taka prawda.
 ale cię żre,że ludzie uciekają z twojego zadufanego miasta
Odpowiedz
słychać wycie ? No to znakomicie.... Im te pieniądze po prostu się należały.
Odpowiedz
A ja czekam jak to wszystko pie**olnie, kwestia czasu....
Odpowiedz
Świdnik to nie miasto tylko większą wieś a na 500+ trzeba kombinować to podnoszą wszystko do góry tylko nie płace i jak w tym kraju ma być dobrze.To kwestia czasu bo ludzie mają swoją cierpliwość i kiedyś wyjdą z domów na ulicę.Tym rządzącym do już się w dupach poje....ało.
Odpowiedz
Jak zawsze na zakompleksionych buraków z Lublina można liczyć. Wioska Lublin składa się z 50 proc studentów a mieszkańców jest mniej niż w najmniejszej dzielnicy Warszawy. Kompleksy małej miejscowości często widzę w komentarzach odnośnie np. Świdnika pisane przez buraków z Lublina.
Odpowiedz
Nie wiem dlaczego ale ta pani działa mi na nerwy.
Odpowiedz
"Miasto nam sie pieknie rozwija" jak to powiedzial pewien swidnicki pislamista a wiec jezeli chcecie miec mnozenie patoli 500+; wyludzen oraz pseudoinwestycji to teraz za to placcie buraki z Chamburka hahahah;p
Odpowiedz
Naprawdę trzeba być niezłym frustratem, żeby leczyć kompleksy wypisując złośliwości pod adresem Świdnika. Czy naprawdę mieszkańcy Lublina to w większości potomkowie fornali z okolicznych wiosek? Moja babcia o takich mówiła: "ze wsi to to wyszło, ale do miasta to to jeszcze nie doszło".
Odpowiedz
A OD KIEDY PODATEK  KATASTRALNY BO SIE NIE MOGĘ DOCZEKAĆ
Odpowiedz
Niestety Świdnik to ostoja konserwatywnej prawicy. PiS wygrywa tu w każdych wyborach. Cieżko ludziom wytłumaczyć, że duży socjal jakim jest 500+ powoduje wzrost kosztów prawie wszystkiego. Samorządy czy to z PiS czy z PO - partia nie ma tutaj znaczenia - muszą ratować się podnoszeniem wszelkiego rodzaju podatków i opłat aby mieć na swoje wydatki. Będzie jeszcze gorzej. Jednak LGTB i uchodźy bardziej działają na wyobraźnię niż rosnące w sklepie ceny. Cóż może jednak Korwin miał rację, że większość wyborców jest mało inteligentna i nie potrafi zrozumieć podstawiwych zasad ekonomii. Zamiast obniżać podatki PiS je podnosi i rozbudowuje socjal. 
Odpowiedz
To rzeczywiście ciekawe. Ludzie w Świdniku - wiem bo tu mieszkam - bardziej boją się LGTB i uchodźców niż wysokich podatków i opłat. "Tęczowi dranie" deprawują nam młodzież, "beżowi uchodźcy" zabierają miejsca pracy, strach wychodzić na ulicę. 500+ powoli kosumuje się samo ale jak ktoś nie rozumie, że 500 socjalu to 700 zł z podatków i drugi raz z rzęu wybiera to samo to niestaty możemy tylko czekaź aż to wszystko ***nie z wielkim hukiem.
Odpowiedz
Naprawdę trzeba być niezłym frustratem, żeby leczyć kompleksy wypisując złośliwości pod adresem Świdnika. Czy naprawdę mieszkańcy Lublina to w większości potomkowie fornali z okolicznych wiosek? Moja babcia o takich mówiła: "ze wsi to to wyszło, ale do miasta to to jeszcze nie doszło".
 ...i kto to mozwi, mieszkaniec chamburka, ktorego 99,99 populacji pochodzi z wiochy a zjedza sie tego syfu coraz wiecej. Mam kumpli za granica ze Swidnika i nie przyjedzaja nawet w odwiedziny bo nie ma po co a na slowa o powrocie pukaja sie w glowy hahaha.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...