Świdnik płaci najwyższe podatki w lubelskim i jeszcze mało? Mieszkańcy winni mieć obniżone podatki ze względu na hałas i spaliny z lotniska!
|
|
No i dobrze. Niech willowcy trochę beknął. No i bokiem wyjdzie tym co uciekli mieszkać z Lublina do Śmietnika. Taka prawda.
|
|
Jak zobaczyta ile bedzie wynosiła stawka od osoby za odbiór odpadów(śmieci) w 2020r., podwyżka podatku od nieruchomości, to mały pikuś!
|
|
caryca zarabia ponad 200 tys miesiecznie to ja stac, a o innych nie mysli
|
|
caryca zarabia ponad 200 tys miesiecznie to ja stac, a o innych nie mysli*rocznie |
|
Halo Świdnik! Jak tam idzie wspieranie przedsiębiorczości? Z czegoś trzeba zapłacić sponsorowanie przez Jaksona imprez kościelnych i ofensywy przeciwko lgbt?:D
|
|
a dobrze wam tak.....daleg głosujcie na pis i kolesiostwo, przecież trzeba dać pensję kolegom nowo zatrudnionym. BRAWO zwolennicy pisiorów. i co macie lepsza zmianę durne ludzie ......
|
|
Przecież to było do przewidzenia, że rząd nie rozda swoich pieniędzy. Żeby komuś dac, to wszystkim musiał zabrać. Rząd obiecuje, spije smietanke, zaś po d..ie dostają samorządy, a pośrednio wszyscy.
Ale niestety "ciemny lud znów TO kupił". Tak więc pretensje do naczelnika Jarosława.
|
|
No i dobrze. Niech willowcy trochę beknął. No i bokiem wyjdzie tym co uciekli mieszkać z Lublina do Śmietnika. Taka prawda.ale cię żre,że ludzie uciekają z twojego zadufanego miasta |
|
słychać wycie ? No to znakomicie.... Im te pieniądze po prostu się należały.
|
|
A ja czekam jak to wszystko pie**olnie, kwestia czasu....
|
|
Świdnik to nie miasto tylko większą wieś a na 500+ trzeba kombinować to podnoszą wszystko do góry tylko nie płace i jak w tym kraju ma być dobrze.To kwestia czasu bo ludzie mają swoją cierpliwość i kiedyś wyjdą z domów na ulicę.Tym rządzącym do już się w dupach poje....ało.
|
|
Jak zawsze na zakompleksionych buraków z Lublina można liczyć. Wioska Lublin składa się z 50 proc studentów a mieszkańców jest mniej niż w najmniejszej dzielnicy Warszawy. Kompleksy małej miejscowości często widzę w komentarzach odnośnie np. Świdnika pisane przez buraków z Lublina.
|
|
Nie wiem dlaczego ale ta pani działa mi na nerwy.
|
|
"Miasto nam sie pieknie rozwija" jak to powiedzial pewien swidnicki pislamista a wiec jezeli chcecie miec mnozenie patoli 500+; wyludzen oraz pseudoinwestycji to teraz za to placcie buraki z Chamburka hahahah;p
|
|
Naprawdę trzeba być niezłym frustratem, żeby leczyć kompleksy wypisując złośliwości pod adresem Świdnika. Czy naprawdę mieszkańcy Lublina to w większości potomkowie fornali z okolicznych wiosek? Moja babcia o takich mówiła: "ze wsi to to wyszło, ale do miasta to to jeszcze nie doszło".
|
|
A OD KIEDY PODATEK KATASTRALNY BO SIE NIE MOGĘ DOCZEKAĆ
|
|
Niestety Świdnik to ostoja konserwatywnej prawicy. PiS wygrywa tu w każdych wyborach. Cieżko ludziom wytłumaczyć, że duży socjal jakim jest 500+ powoduje wzrost kosztów prawie wszystkiego. Samorządy czy to z PiS czy z PO - partia nie ma tutaj znaczenia - muszą ratować się podnoszeniem wszelkiego rodzaju podatków i opłat aby mieć na swoje wydatki. Będzie jeszcze gorzej. Jednak LGTB i uchodźy bardziej działają na wyobraźnię niż rosnące w sklepie ceny. Cóż może jednak Korwin miał rację, że większość wyborców jest mało inteligentna i nie potrafi zrozumieć podstawiwych zasad ekonomii. Zamiast obniżać podatki PiS je podnosi i rozbudowuje socjal.
|
|
To rzeczywiście ciekawe. Ludzie w Świdniku - wiem bo tu mieszkam - bardziej boją się LGTB i uchodźców niż wysokich podatków i opłat. "Tęczowi dranie" deprawują nam młodzież, "beżowi uchodźcy" zabierają miejsca pracy, strach wychodzić na ulicę. 500+ powoli kosumuje się samo ale jak ktoś nie rozumie, że 500 socjalu to 700 zł z podatków i drugi raz z rzęu wybiera to samo to niestaty możemy tylko czekaź aż to wszystko ***nie z wielkim hukiem.
|
|
Naprawdę trzeba być niezłym frustratem, żeby leczyć kompleksy wypisując złośliwości pod adresem Świdnika. Czy naprawdę mieszkańcy Lublina to w większości potomkowie fornali z okolicznych wiosek? Moja babcia o takich mówiła: "ze wsi to to wyszło, ale do miasta to to jeszcze nie doszło"....i kto to mozwi, mieszkaniec chamburka, ktorego 99,99 populacji pochodzi z wiochy a zjedza sie tego syfu coraz wiecej. Mam kumpli za granica ze Swidnika i nie przyjedzaja nawet w odwiedziny bo nie ma po co a na slowa o powrocie pukaja sie w glowy hahaha. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|