Dobra dobra grozic mu może i tak wiemy że "Ten" Pan nie pójdzie siedzieć ;)
|
|
Nie lękajcie się.Byłem i widziałem.
|
|
a Twoim zdaniem powinien? Nieumysnlnie spowodowal wypadek, moze to sie przytrafic i Tobie. Nie wiem jaki jest sens wsadzac go wiezienia, niszyczyc mu zycie i placic za niego podatki o ile je placisz.
|
|
Nie pierwszy to raz kiedy kierowcy zajęci innymi sprawami (w jednej ręce kierownica w drugiej komórka i włączona głośna muzyka) nie widzą przechodzących na zielonym świetle. Niektórzy nie dorośli aby być kierowcami.
|
|
Dobra dobra grozic mu może i tak wiemy że "Ten" Pan nie pójdzie siedzieć ;)Kto to? |
|
wsadzić tego starego hu...a do pierdla! Tam mu wybiją motoryzację z tego głupiego łba! Nie umiesz jeździć , to nie pchaj się za kierownicę!
|
|
Poszkodowana może ubiegać się o odszkodowanie z oc sprawcy i inne przewidziane prawem świadczenia, o których zapomina ubezpieczalnia sprawcy Dlaczego warto Nam powierzyć sprawę? Ponieważ uzyskujemy NAJWYŻSZE odszkodowania w danej sprawie, dajemy zaliczki na leczenie z oc sprawcy oraz "poprawiamy" po innych kancelariach- Największa kancelaria spec ODSZKODOWANIA notowana na GPW ponad 270tys klientów 14 lat doświadczenia-Jesteśmy po twojej stronie . Bezpłatna analiza każdej sprawy
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|