Faktycznie w tej Wsi Świdnik nie ma na co ciekawszego wydać tyle pieniędzy.
|
|
Świetnie, kolejna inwestycja w Świdniku na którą władze zdobyły dotacje :)
|
|
Lublin dzielnica swidnika
|
|
Zajmij się lepiej swoim zasranym podwórkiem bo to Tobie jak widać słoma z butów wystaje...ps.maść na ból tyłka też dostaniesz w gratisie.:)
|
|
Gratulacje kolejne pieniądze pozyskane dla Świdnika
|
|
3 lokale , super !
najeść się , napić - i do basenu
|
|
Ile będzie kosztować rocznie utrzymanie tego?
Czy to prawda że nie będzie zawodów pływackich na tym obiekcie - nie spełnia norm? Nie żebym się czepiał
|
|
Wszystko fajnie, ale najbardziej brakuje mi hali sportowej. Takiej nawet dla dwóch tysięcy osób. Wiadomo przede wszystkim dla siatkarzy, ale i koszykarzy a i żeby można było jakieś turnieje zorganizować w nogę piecioosobową. Marzą mi się też jakieś fajne koncerty w tej hali. Gdzie i kiedy?Wiadomo coś?
|
|
Panie burmistrzu kiedy i gdzie będzie hala sportowo-widowiskowa?
|
|
Faktycznie w tej Wsi Świdnik nie ma na co ciekawszego wydać tyle pieniędzy.Oj boli was,jak to nasze miasto jest zarządzane i widac wyniki tego w komentarzach |
|
Pilnujcie swojego zasranego basenu LUBELSKIE CZUBY
|
|
Ja się może nie znam, ale wydaje mi się, że lepiej dla miasta, żeby największą inwestycją była jakaś fabryka, która by coś produkowała, wypracowała zysk, pracę, podatki... itd. Jak największą inwestycją jest rozrywka, to w dłuższej perspektywie to nie wróży miastu rozwoju. A taki basen na pewno nie zarobi nawet na siebie. Jak większość tego typu obiektów w Polsce.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|