Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wypadek na obwodnicy Piask. Droga jest całkowicie zablokowana w obu kierunkach

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 7 listopada 2019 r. o 12:42 Powrót do artykułu
Na eSce czołowe zderzenie? A może to już było na DK 12? Cenicie dobre dziennikarstwo?
Odpowiedz
Zdarzenie było jeszcze na esce. Więc być może wjechał pod prąd
Odpowiedz
Z tego co wiadomo wypadek był na ekspresówce w kierunku na Chełm na zjeździe w stronę Zamościa
Odpowiedz
zdarzenie miało miejsce na wiadukcie. na dole jest rondo z rozjazdem na zamość
Odpowiedz
kobita wjechała pod prąd .tyle w temacie
Odpowiedz
Na eSce czołowe zderzenie? A może to już było na DK 12? Cenicie dobre dziennikarstwo?
 niestety na niektórych S'kach da się zderzyć czołowo.  S-ką bublem jest S19 na wyjeździe z Rzeszowa do Lublina. W kilku miejscach są tylko 3 pasy, które naprzemiennie są dla jadących w jednym lub drugim kierunku. Przeciwległych pasów nie oddzielają bariery więc czołówka niestety jak najbardziej możliwa. są też wysepki! nie wiem, jak to możliwe, że ta droga ma status ekspresowej
Odpowiedz
W sprawie odszkodowania, polecam skontaktować się z kancelarią automobile expert. W ubiegłym roku po wypadku pomogli mi odzyskać odszkodowanie za doznany uraz oraz uszkodzony samochód. Wiem, że dzięki takim firmom można zyskać dużo wyższe odszkodowanie niż ubezpieczyciel proponuje, dlatego ja skorzystałam i nie żałuję. Dla zainteresowanych podaję numer telefonu 533-200-004.
Odpowiedz
Tępy babsztyl z jakiejś Włodawy.. wyliżę się to do pierdla i niech buli do końca życia poszkodowanym
Odpowiedz
matole ***y uważaj na słowa kobieta a nie babszyl i co że w włodawy ruszy sezon okuninka będą się lubelaki tłuc na potęge bo stopu nie zauważył itp jak nie ma świateł na skrzyżowaniu gubicie się jak dziecko we mgle 
Odpowiedz
Dlatego, uważam, że każdy, kto jedzie po tego typu drogach pod prąd, powinien mieć dożywotnio zabrane prawo jazdy.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...