Na eSce czołowe zderzenie? A może to już było na DK 12? Cenicie dobre dziennikarstwo?
|
|
Zdarzenie było jeszcze na esce. Więc być może wjechał pod prąd
|
|
Z tego co wiadomo wypadek był na ekspresówce w kierunku na Chełm na zjeździe w stronę Zamościa
|
|
zdarzenie miało miejsce na wiadukcie. na dole jest rondo z rozjazdem na zamość
|
|
kobita wjechała pod prąd .tyle w temacie
|
|
Na eSce czołowe zderzenie? A może to już było na DK 12? Cenicie dobre dziennikarstwo?niestety na niektórych S'kach da się zderzyć czołowo. S-ką bublem jest S19 na wyjeździe z Rzeszowa do Lublina. W kilku miejscach są tylko 3 pasy, które naprzemiennie są dla jadących w jednym lub drugim kierunku. Przeciwległych pasów nie oddzielają bariery więc czołówka niestety jak najbardziej możliwa. są też wysepki! nie wiem, jak to możliwe, że ta droga ma status ekspresowej |
|
W sprawie odszkodowania, polecam skontaktować się z kancelarią automobile expert. W ubiegłym roku po wypadku pomogli mi odzyskać odszkodowanie za doznany uraz oraz uszkodzony samochód. Wiem, że dzięki takim firmom można zyskać dużo wyższe odszkodowanie niż ubezpieczyciel proponuje, dlatego ja skorzystałam i nie żałuję. Dla zainteresowanych podaję numer telefonu 533-200-004.
|
|
Tępy babsztyl z jakiejś Włodawy.. wyliżę się to do pierdla i niech buli do końca życia poszkodowanym
|
|
matole ***y uważaj na słowa kobieta a nie babszyl i co że w włodawy ruszy sezon okuninka będą się lubelaki tłuc na potęge bo stopu nie zauważył itp jak nie ma świateł na skrzyżowaniu gubicie się jak dziecko we mgle
|
|
Dlatego, uważam, że każdy, kto jedzie po tego typu drogach pod prąd, powinien mieć dożywotnio zabrane prawo jazdy.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|