dobra robota. siedziec i se ogladac
|
|
Przecież w Świdniku wystarczy 1 kamera obrotowa na wieżowcu iiiii...wszystko a nawet więcej z niej widać.
|
|
żuń dopieszcza swoich pupilków
|
|
A gdzie czapki z "kogutem" ??? Będą napewno widoczni....
|
|
Trzy lata temu kamera w wycieraczką: youtu.be/lnEeoxMXiaU
|
|
A mam pytanie do Pana komedianta straży (wiadomo jakiej). CO macie do ochrony imprez masowych??? bo z tego co wiem to NIC a w Świdniku jest jedna impreza masowa ewentualnie dwie wiec chyba troszke Pana poniosło!!!
|
|
Bawią się jak przedszkolaki a przecież od nich wymaga się, żeby coś tam, coś tam, robili a nie tylko pajacowali.
|
|
Pan Wójtowicz to ma z policji , inwigiliwowanie. Trzeba się w inny sposób wykazać , jakim to się jest zasłuźonym obywatelem np.przekazać jedną miesięczne wynagrodzenie na szczytny cel( dom dziecka )
|
|
kasa wyrzucona w błoto bo przeważnie "widzę i głowę odwracam" - żenada !
|
|
może helikopter ?
dla lepszej obserwacji
|
|
A może tak zamiast wozić w ciepłym aucie tyłki część funkcjonariuszy udała by się na patrol pieszy. Zawsze to taniej, mniej zanieczyszczeń i smogu mniej bo auto nie truje. W Świdniku nie potrzeba żadnej aparatury - wystarczy się przejść, poczuć i zobaczyć kto czym pali. Od 3 lat chodzę z psem na spacery widzę i czuje kto czym pali i to się nie zmienia na lepsze pomimo wydatków z naszych kieszeni na rzecz SM. To nie ma sensu ta cała SM - proszę mi napisać po co ta formacja istnieje - i nie chodzi mi o gnębienie staruszek na targu z pęczkiem kopru bo akurat wtedy są bohaterami.
|
|
Moje dziecko zdało na kartę rowerową i nie dostało ani kasku , ani kamizelki - zresztą jak wszyscy uczestnicy kursu. Prowadzący ze strony Straży Miejskiej czyli pan i pani okazali się kompletnym brakiem zaangażowania - szczególnie pan strażnik miał wywalone na to co się dzieje obok niego.
|
|
Kiedy Radni Świdnika podejmą, jedynie słuszną decyzję, rozwiązującą niepotrzebną nikomu i żyjącą na koszt podatników, organizację, zwaną strażą miejską?
|
|
450 kasków ??? dla Świdnika w którym jest niespełna 40 tyś mieszkańców ? z Wikipedii wychodzi że dzieciaków mamy niecałe 1500, a ile zdawało na kartę rowerową ? moje dziecko zdało i nic nie dostało - kto zatem to ukradł ?
|
|
Nikt nie ma bo to "wója" warte więc po co wydawać pieniądze na coś co się nie sprawdzi ?
|
|
może helikopter ? dla lepszej obserwacjiAlbo łódż podwodną. |
|
Mieszkańcy Świdnika - Pogońcie tych darmozjadów ze straży wiejskiej/miejskiej i tego Komedianta. To z waszych pieniędzy jest zabawa dzieci w indian.
|
|
Zatrudniają byłych milicjantów na emeryturach z ubytkami umysłu stwierdzonymi przez psychologów (dostają dodatki) i wymyślają pułapki na ludzi. Przecież oni mają to we krwi jak Stalin. Kiedyś milicjanty w koszu na śmieci wymyślili kamerę na kierowców. Koszą dalej kasę z podatków.
|
|
A właściwie w jakim celu został zakupiony ten sprzęt?Dla jednej czy dwóch imprez masowych?Cuś tu mocno smierdzi!
|
|
Miasto, które w ciągu godziny można obejść dookoła, a im nie chce się ruszyć d... z samochodu, żeby się rozejrzeć? Jednak straż miejską zdecydowanie należy zlikwidować..
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|