Brawo ! Strzał w kolano , a może i lepiej :)
|
|
Jaki szef taka partia,jaki ojciec taka córka.Nie ma sie co dziwić że tego człenia w Polsce nigdy nikt nie traktował poważnie,co najbardziej widoczne zawsze było przy wyborach gdzie procent oddanych głosw na tego człowieka zawsze był równy poziomowi błędu statystycznego. A im dalej ten człowiek jest od naszej rodzimej polityki(Bruksela) tym lepiej,bo zdrowy na głowe ze swoimi poglądami i oceną ludzi to on nigdy nie był.
|
|
ale Korwin chyba zawsze był za dostępem do narkotyków. więc co w tym dziwnego?
|
|
Ludzie, zastanówcie sie, to moze byc prowokacja, pomówienie. Wszystko jest domniemane, PODOBNO itp. Zaczekajcie na oficjalne komunikaty.
|
|
Jakiś czas temu została zatrzymana w sklepie podczas próby kradzieży. Oj coś tatuś kiepsko córkę wychował ale co się dziwić skoro wg niego kobiety są głupie to po co je wychowywać?
|
|
Z heroina biegaja po ulicach, ale Kusocinskiego nie ma kto i za co wybudowac! Zgroza.
|
|
Zawsze bawią mnie te niby "celebryckie" afery Jeszcze nie wiadomo co i jak już afera Sensacja to jedyny wyznacznik Zamiast pisać o ważnych i istotnych sprawach to o takich "celebrytach" od szesciu boleści haha To temat na pudełek a nie tu
|
|
nic dziwnego tatus zawsze nacpany
|
|
Pani postawiono już zarzuty ale pewnie i to nie jest prawdą? W ogóle to z pewnością nie ona prowadziła ale jakiś sobowtór.
|
|
ludzie narkotyzuja się bo nie widzą sensu, czują pustkę, są nieszczęśliwi - a różne narkotyki zmieniają im emocje, świadomość, dają zapomnienie -- ale to złudne i robią sobie większą szkodę sobie i często innym : skutki zdrowotne, finansowe, społeczne, rozbite rodziny. ukojenie, wypełnienie pustki, sens, siła i nadzieja tylko w wiecznym : " pójdźcie do mnie wszyscy, którzy jesteście spracowani i obciążeni, a ja wam dam ukojenie. (29) weźcie na siebie moje jarzmo i uczcie się ode mnie, że jestem cichy i pokornego serca, a znajdziecie ukojenie dla dusz waszych. " - ewangelia mateusza 11:28-29 , ***mieczducha888.blogspot.com/2016/09/jedyny-lek-na-depresje-i-ochrona-przed.html
|
|
spoko.. i tak nic jej nie zrobia. zaraz powiedza, ze to na pewno podrzucili lewaki ;)
p.s ciekawe co na to tatus. zawsze stal po stronie policji, czy tym razem rowniez?
|
|
Tatuś już powiedział, że jest dorosła i niech się sama tłumaczy.
|
|
Odzywają się sami święci;) będzie się tłumaczyła i tyle Co za afera ;)
|
|
Na poczet kary zabiorą motocykl męża i po sprawie :P
|
|
Żona radnego narkomanka a radny co ma to
|
|
Bez prawa jazdy ale skoro mąz jest radnym i pisowcem to oczywiste że prawa przestrzegać nie musi
|
|
Ale mąż nie jest pisowcem;) to partia wolność:) a co on ma odpowiadać za żonę Nie oceniamy przez pryzmat żony to jakby Tuska oceniac przez pryzmat córki szafiarki czy zony;)
|
|
"Bartłomiejem Pejo to prezes Regionu Lubelskiego partii „Wolność” (wcześniej KORWiN) i członek zarządu krajowego" co do radnego, to zgoda, ale "pisowcem" ??
|
|
Postawienie zarzutów nie oznacza że jest winna Więc poczekajmy na wyrok żebysmy nie czytali później sprostowan i przeprosin.
|
|
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|