Głupia 3,14zda. Dobrze, że nikogo nie zabiła.
|
|
I co z tego ile miała to prawo jazdy ? Mój sąsiad wpadł w poślizg i rozwalił nowa toyotkę a prawko ma prawie 40lat.
|
|
dla poszkodowanego pasażera nalezne ejst odszkodowanie z oc sprawczyni więcej ino o ODSZKODOWANIA 513 996 555
|
|
Mistrzyni z wiochy, która ma zawsze pierwszeństwo, na starym ruplu ,
kontra PRAWIDŁOWO JADĄCY PEUGEOT!,remis !!mistrzyni kontuzjowana, DOWIEDZIAŁA SIĘ, ŻE JAZDA PO MIEŚCIE, TO COŚ INNEGO NIŻ MANEWRY PO OBEJŚCIU, MIĘDZY STODOŁĄ, A CHLEWEM!Mistrzyni
definitywnie postanowiła, przynajmniej przez jakiś czas, nie brać się za motoryzację , wrócić do garów
i to jest świetna wiadomość !!oba ruple rozbebeszone!! zrobiło się bezpieczniej!!
|
|
To skrzyżowanie jest wybitnie groźne. Stoi tam lustro gdyż widoczność jest niepełna także nie obwiniał bym do końca tej dziewczyny. Po prostu nie zachowała ostrożności.
|
|
Zachowała "zwykłą ostrożność" tak jak sugerują testy teoretyczne. Bo jadąc w takich warunkach odznaczenie "szczególnej ostrożności" jest złym zachowaniem kierowcy ;) Jeżdżę od ponad dwóch dekad i nigdy nie słyszałem o "zwykłej ostrożności". Czego to ludziska w WOPR jeszcze nie wymyślą? Wyprzedzanie z prawej na autostradzie?... Ach, zapomniałem. Już mają taki hit w teście teoretycznym. Tylko patrzeć, ilu nastolatkówzacznie ginąć na autostradzie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|