Super wiadomość
|
|
To jest wizualizacja na miarę naszych możliwości ! Stworzył ją nasz lokalny mistrz powerpointa - nasz jedynie słuszny kandydat PIS w wyborach.Jedyne co mogę zrobić to podziękować - Buk zapłać !
|
|
Nie no 250 metrów zjazdu to mało atrakcyjnie brzmi. Jak już mają taką górkę z której szybko się zjeżdza to warto trochę to na dole wypłaszczyć i wydłuzyć chociaż do 400 metrów .
|
|
Jak piss wygra wybory to usypie kopczyk na 8000 metrów . Będzie gdzie pohulać . Obiecuje też że jeżeli piss wygra to sezon narciarski w regionie będzie trwał 9 miesięcy w roku . Głosujcie na piss.
|
|
Jak piss wygra wybory to usypie kopczyk na 8000 metrów . Będzie gdzie pohulać . Obiecuje też że jeżeli piss wygra to sezon narciarski w regionie będzie trwał 9 miesięcy w roku . Głosujcie na piss.idź do Twojego taty sbeka na kolana, niech Ci opowie co robił za młodu. |
|
45 procent i wszystko jasne . psl 4,7 . Mamy WAS !!!
|
|
łoj to my mamy takie góry w okolicy ? to po h.... ja w Tyrol jeżdżę ?
|
|
Lepszy byłby na Budach w kierunku na Sumin. Na szosie osiągnąłem kiedyś 190/h - ale tylko przez parę minut.
|
|
na cholerę to ?
|
|
Z taką krótką trasą Rzetelskiemu klientów nie odbiorą .. gdyby zrobić długi stok tak z 900 metrów w okolicy Kawęczynka, to z bazą noclegową Zwierzyńca można by konkurować z Bałtowem i ściągnąć klientów z Lublina i Wawy.
|
|
Pokazać fotografię Białej Góry
|
|
CIEKAWI MNIE JAKĄ GÓRĘ BY ZROBIŁ Z OBIETNIC PO-KO ?.
|
|
Pokazać fotografię Białej Góryjest zdjęcie w galerii, wystarczy wejść |
|
Kolejne marnotrwstwo pieniędzy
|
|
To będzie najwyzszy szczyt głupoty za tyle mln zł.
|
|
Inwestor niech pamięta o śniegu którego na Roztoczu jest deficyt pd lat,a i woda do naśnieżania zaczyna wysychać.
|
|
Wójtowa czyli Sklepowa Marzenka już się wybawiła na wszystkich okolicznych Dożynkach ??? Teraz jest moda na święta Pieczonego Ziemniaka a jak już spadnie Śnieg to Marzenka będzie na Białej Górze Wstęgę przecinać a potem impreza i jak zwykle BANIA i w Banię , tak się bawi Sklepowa !!!!!!
|
|
Jezeli brak inwestycji to pozostają igrzyska.
|
|
Za 62 tys. złotych ze środków unijnych i budżetu państwa do kamienicy Mariana Banasia na krakowskim Podgórzu zakupiono m.in. łóżka, meble, komplety pościeli i poduszek, ręczniki, cukierniczki - czytamy w "Rzeczpospolitej".
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|