Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Główna wygrana w Mini Lotto padła w woj. lubelskim. Już wiadomo gdzie

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 18 lutego 2019 r. o 13:13 Powrót do artykułu
Gratulacje
Odpowiedz
Fajnie takiemu :)
Odpowiedz
Taką wygraną chętnie bym przyjął. Milionów z dużego bym się bał żeby sodówka nie uderzyła do głowy a 300 tys. wystarczyłoby na spłatę kredytu hipotecznego, w miarę dobre auto dla mnie i żony a w tym temacie nie mamy wielkich wymagań, trochę zakupów, parę zł potrzebującym resztę na konto i oby tylko zdrówko było ;)
Odpowiedz
Gratulacje
Odpowiedz
65 MILIARDÓW USD NA STOLE  - Grupa V4 - jeden za wszystkich, wszyscy za jednego.  
Odpowiedz
Oby te szatańskie srebrniki kością w gardle stanęły. Kochani Braci i Siostry wszelkie gry hazardowe to sprawka Lucyfera aby odciągać ludzi od Kosciola! Hazard to grzech! Niech wygrana przekaże na szczytny cel, np wspomóc Radio Maryja, to może choć po części odkupi swoje porażające w skutkach grzechy.
Odpowiedz
Nie pisz tu czlowieku bzdur! Nikt nie trafil tych cyfr nie bylo glownej wygranej z tymi cyframi, sprawdz sobie na lotto.pl
Odpowiedz
Do Katolika PiS. Mam nadzieję, że Twoja wypowiedź to żart, którego komentujący nie rozpoznali. Przecież człowiek rozumny w XXI wieku takich głupot nie pisałby.
Odpowiedz
Lublin widać jakiś szczęśliwy, bo wczoraj mój kumpel mówił , że wygrał w jednorękim bandycie :)
Odpowiedz
@Maciej i ja słyszałem że można dobry hajsik wygrać w ten sposób
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...