Ile on miał w końcu lat 19 czy 21 boże co za ludzie pracują w tych gazetach? Jak oni te studia pokończyli?
|
|
Dwukrotnie jest napisane w artykule, że miał 19 lat! No właśnie jakie szkoły Ty pokończyłeś skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem???
|
|
Krystian, spoczywaj w pokoju. :(
|
|
Spoczywaj w pokoju kolego:(
|
|
Gdyby tak nie wariował to tego wypadku by nie było. Ma za swoje
|
|
tragedia dla rodziny i bliskich...
|
|
wyrazy wspolczucia dla calej rodziny aniu grzesiu trzymajcie sie wiem ze zadne slowa tego nie opisza co czujecie :(
|
|
mistrz , tzw. "wyprzedzacz" na starym ruplu,kontra rozpryskiwacz!1:0 dla rozpryskiwacza !! mistrz w prosektorium,kroją go na części,już nikogo nie wyprzedzi i to jest świetna wiadomość !!oba ruple rozbebeszone!!
zrobiło się bezpieczniej!!
|
|
gosciu co ty piszesz czy ty wogole masz sumienie???
|
|
tragedia dla wszystkich ginie mlody czlowiek a ciebie glupoty sie trzymaja ?z kad wiesz jak ty skonczysz?
|
|
Zal mi ludzi myslacych w ten sposob! Znales go?! Wiedziales jaki jest?! Po co sie wypowiadasz? Zal i wspolczucie dla calej rodziny,a Tobie zycze aby kiedys ktos Twoja smierc potraktowal tak samo jak Ty czyjas, nie znajac a komentujac,bo sam niewiesz jaki Ciebie los spotka,wiem tylko ze Twoj brak szacunku kiedys ktos odplaci Ci tym samym!!!
|
|
Spoczywaj w pokoju, byles dobrym kolegą.
|
|
To mój brat
|
|
Bracie byles dla nas wspanialym czlowiekiem pozostaniesz na zawsze w naszy sercach
|
|
jechał jak wariat to musiał tak skończyć. wszyscy biadolą że brat, taki dobry był. a nikt z jego obrońców nie mówi o tym jak jeździł moto
|
|
Przykro sluchac gdy gina ludzie... jeszcze tak mlodzi... niestety brawura robi swoje... nie oceniam chlopaka, ale z doswiadczenia wiem ze samochodem ciezko minac dwa pojazdy... a tu ... motorem... Wspolczuje rodzicom... [`]...
|
|
19 miał skończyć 10 września znam go więc wiem i to jest dobra odpowiedz.
|
|
Był bardzo pożodny i miał wszystko i dobrze go znałam dało się z nim o wszystkim porozmawiać zawsze wiedział co powiedziweć żeby kogoś pocieszyć
|
|
Jeszcze chwilę przed wypadkiem go widziałam...to smutne ale był porządnym chłopakiem i zawsze uśmiechniętym nigdy o nim nie zapomnę
|
|
motocykl mial od trzech dni, brak doswiadczenia a mimo to cala sobote szalal jak wariat po okolicznych wioskach no i trafil na mocniejszego od siebie, a gdyby tak trafil na pieszego. sam sobie wyrzadzil krzywde r.i.p.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|