Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kobieta powiesiła się na placu przy kościele. Wcześniej spowodowała kolizję

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 29 maja 2019 r. o 08:28 Powrót do artykułu
Ludzie, czytajcie przecież jest napisane, że była trzeźwa.
Odpowiedz
I ZUS znów bogatszy..Na premie pójdzie..
Odpowiedz
Ludzie przestańcie komentować. To była naprawdę super dziewczyną, która miała po prostu załamanie nerwowe. Straszna tragedia dla rodziny i smutek dla znajomych. Spoczywaj Iwona.
Odpowiedz
I juz ma wyjeb...e na wszystko,a wy sie bredzlujcie
Odpowiedz
Dlaczego Julia się wyśmiewają z tego co się stało dla bliskich tej pani która zmarła musi być to straszna tragedia pomyślcie gdyby ktoś z waszej rodziny umarł to sobie myśli o na temat tych głupich komentarzy które piszecie! Ja na waszym miejscu napisałbym bliskich osób tej pani że jest nam bardzo przykro przemyślcie to!
Odpowiedz
Przepraszam za pomyłkę w pierwszym zdaniu powinno być dlaczego ludzie
Odpowiedz
Bujda, to było drzewo przy dawnym domu partii.
Odpowiedz
No i co z tego. Powiesiła się sama, nikt jej nie zamordował,wiec nie  wiem po co o tym pisać. 
Odpowiedz
Wyrazy współczucia dla bliskich tej Pani. Proszę powstrzymać się od brzydkich komentarzy. Trochę szacunku dla zmarłej I jej bliskich.
Odpowiedz
A niby czemu nie dopełnili ?  co ja beda trzymac  byla lekko wypita,a tu pisza ze pijana to jest masakra zreszta zeznania zlozone  prawko  zabrane poszla do domu.  bedNiebeda nia lazic I za kazdym I kazdego na dołek bo by zabralko policji. . 
Odpowiedz
Tak to jest jak ludzie przyzwyczają dupę do wożenia i nagle stracą prawko... Jak chcesz się pozbyć dzieci to zabierz mu smartfon i zakaż używania laptopa - będzie taka sama reakcja
Odpowiedz
XDDD to naprawdę straszne stracić prawko na pewno wszyscy postąpiliby na jej miejscu podobnie...
Odpowiedz
kolejna uwiedziona przez księdza jak na nastolatka?
Odpowiedz
Faktycznie jest to temat do sensacji ....
Odpowiedz
Wstyd mi że żyje w tym kraju i między takimi ludźmi którzy ja oskarżają, ta osoba zmarla niech spoczywa w spokoju
Odpowiedz
"Gość" napisał: "Wstyd mi że żyje w tym kraju i między takimi ludźmi którzy ja oskarżają, ta osoba zmarla niech spoczywa w spokoju". Gościu... jesteś pie*dolnięty? Baba je*nięta się powiesiła, a Ty bronisz po*eba? Nic dziwnego, że kraj schodzi na psy. Przez takich jak Ty. Może jeszcze szkoda Ci ciapatych, bo "muszą" obcinać głowy?
Odpowiedz
jednej pijaczki , za kierownicą, mniej! jest bezpieczniej! niech chleje na tamtym świecie!
Odpowiedz
No i gitara!
Odpowiedz
Działał!? ......... remont trasy kolejowej Lublin-Warszawa opóźnienie TYLKO 12 miesięcy. Poseł , który zawiódł nie ma moralnego prawa startować w następnych wyborach.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...