Ludzie, czytajcie przecież jest napisane, że była trzeźwa.
|
|
I ZUS znów bogatszy..Na premie pójdzie..
|
|
Ludzie przestańcie komentować. To była naprawdę super dziewczyną, która miała po prostu załamanie nerwowe. Straszna tragedia dla rodziny i smutek dla znajomych. Spoczywaj Iwona.
|
|
I juz ma wyjeb...e na wszystko,a wy sie bredzlujcie
|
|
Dlaczego Julia się wyśmiewają z tego co się stało dla bliskich tej pani która zmarła musi być to straszna tragedia pomyślcie gdyby ktoś z waszej rodziny umarł to sobie myśli o na temat tych głupich komentarzy które piszecie! Ja na waszym miejscu napisałbym bliskich osób tej pani że jest nam bardzo przykro przemyślcie to!
|
|
Przepraszam
za pomyłkę w pierwszym zdaniu powinno być dlaczego ludzie
|
|
Bujda, to było drzewo przy dawnym domu partii.
|
|
No i co z tego. Powiesiła się sama, nikt jej nie zamordował,wiec nie wiem po co o tym pisać.
|
|
Wyrazy współczucia dla bliskich tej Pani. Proszę powstrzymać się od brzydkich komentarzy. Trochę szacunku dla zmarłej I jej bliskich.
|
|
A niby czemu nie dopełnili ? co ja beda trzymac byla lekko wypita,a tu pisza ze pijana to jest masakra zreszta zeznania zlozone prawko zabrane poszla do domu. bedNiebeda nia lazic I za kazdym I kazdego na dołek bo by zabralko policji. .
|
|
Tak to jest jak ludzie przyzwyczają dupę do wożenia i nagle stracą prawko... Jak chcesz się pozbyć dzieci to zabierz mu smartfon i zakaż używania laptopa - będzie taka sama reakcja
|
|
XDDD to naprawdę straszne stracić prawko na pewno wszyscy postąpiliby na jej miejscu podobnie...
|
|
kolejna uwiedziona przez księdza jak na nastolatka?
|
|
Faktycznie jest to temat do sensacji ....
|
|
Wstyd mi że żyje w tym kraju i między takimi ludźmi którzy ja oskarżają, ta osoba zmarla niech spoczywa w spokoju
|
|
"Gość" napisał: "Wstyd mi że żyje w tym kraju i między takimi ludźmi którzy ja oskarżają, ta osoba zmarla niech spoczywa w spokoju". Gościu... jesteś pie*dolnięty? Baba je*nięta się powiesiła, a Ty bronisz po*eba? Nic dziwnego, że kraj schodzi na psy. Przez takich jak Ty. Może jeszcze szkoda Ci ciapatych, bo "muszą" obcinać głowy?
|
|
jednej pijaczki , za kierownicą, mniej! jest bezpieczniej! niech chleje na tamtym świecie!
|
|
No i gitara!
|
|
Działał!? ......... remont trasy kolejowej Lublin-Warszawa opóźnienie TYLKO 12 miesięcy. Poseł , który zawiódł nie ma moralnego prawa startować w następnych wyborach.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|