Brawo dla matki, że nie odpuściła!
|
|
A co grozi sprzedawcy?
|
|
Mądra kobieta. Postąpiłabym tak samo jak ona.
|
|
Matka podjebala własnego syna co za porażka...
|
|
sam jesteś po***y, z tym się nie da inaczej walczyć! brawo dla matki a młody niech się uczy na własnych błędach i za nie odpowiada.
|
|
A jakim prawem ona otworzyła paczkę adresowaną do jej syna ?????
|
|
Naruszyła tajemnicę korespondencji. To jest przestępstwo.
|
|
Koziołku matołku- matka ,może tym czynem uratowala życie swojemu synowi-narkomanowi. Alkocholicy, narkomani potrzebują aby ktoś nimi trząsnął. Brawo dla MATKI. |
|
Prawem Matki. Jej dom, jej syn. |
|
Tja, a handel narkotymi i ich posiadanie to co ? zasługuja na order lenina ? |
|
A takim prawem, że dorosły synalek mieszka w jej domu i pewnie siedzi na jej utrzymaniu. Niech idzie na swoje to mu nikt nie będzie otwierał korespondencji.
|
|
A czego było 21 gramów?
|
|
mam nadzieję, że tego bydlaka i gówniarza złapano i beknie tak ze 20 tysięcy!
|
|
Chwila... 1) kupił, nie ukradl 2) ktoś mu sprzedał nielegalny syf. Reasumując, zamknąć dystrybutora a młodemu dozur.
|
|
Pewnie nie bez powodu, skąd wiesz jak wygląda ich życie? może siedzi darmozjad, nie chce się uczyć, pracować, może coś innego. Kobieta się może martwi o niego, a może nie daje sobie z nim rady. Jemu niewiele zrobią, może zawias dostanie, ale jest szansa namierzenia dystrybutora, a to już chyba coś, nieprawdaż? Z drugiej strony, co miała niby zrobić wg Ciebie? Porozmawiać z nim a on jej obieca że nigdy przenigdy więcej? na takich bzdurach niejedna rodzina się przejechała, bo dzieciak obiecywał, zarzekał się i przysięgał a rodzice jak cielęta mu wierzyli, a często ocknęli się jak ich synalek albo córa po przedawkowaniu lądowali w szpitali albo w piachu. Zaufanie, prywatność korespondencji dziecka itp to wszystko fajnie ale jak z dzieciakiem nie dzieje się nic złego albo jest na swoim i sam o sobie i swoim życiu decyduje. Może kiedyś będziesz mieć dziecko to zobaczysz o co chodzi, chociaż sądząc po twoim wpisie pewnie sam/sama jesteś małym weekendowym ćpunkiem, który nim się ocknie przegra życie i ewentualnie stworzy w przyszłości jakąś "rodzinę" a raczej kolejny patologiczny twór w tym kraju. Gnojki już nie potrafią normalnie spędzać czasu tylko naćpać się, naj-_-ć, a później zagrażać bezpieczeństwu normalnych ludzi. Ostatnio taki jeden nawet słowa nie umiał powiedzieć, szedł jak w amoku, oczy jak monety 5 zł i z łapami do mnie, jak mu w....liłem to bajka, nie żałowałem butów, tłukłem jak wór treningowy a ten dalej swoje. Nawet jak go policja zabierała to nie wiedział co się z nim dzieje. O takie życie chcesz tu toczyć walkę? Bo każdy normalny rodzic walczy całe życie swojego dziecka aby ono tego życia nie przegrało i nie było tylko chodzącą kupą gó...a, które każdy omija z daleka. |
|
skąd kobieta mogła wiedzieć,że urodziła takiego pojeba
|
|
"dozur"! Buahahahahaaaa... Do szkoły tumanie! |
|
podobno tyle waży dusza |
|
to tak jak kupisz kradziony rower, nie sprzedawca odpowiada tylko ty, polskie prawo śmiechu warte
|
|
Nie rozumie po co zabrania się używania tego typu chemikaliów? trzeba się cieszyć że natura jest tak łaskawa że sama oczyszcza się z chwastów. Jedna tylko zasada , nie leczyć , nie ratować. Zabranianie uzywania jest wbrew naturze bo potem takie zjebki mają dzieci i te dzieci tez są zjebkami. Po co umożliwiać na siłę przekazywanie zepsutych genów????
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|