no i ladna emeryturke z moich pieniedzy przytuli
|
|
Jaką emeryturę ! Na rentę psychopaty go wysłać i zabrać pozwolenie na broń bo komuś bidy narobi .
|
|
A jak się nazywał ten c.h.u.j i p.o.p.i.e.r.d.o.l.e.n.i.e.c? Który komisariat? Czy KWP?
|
|
To normalne że przełożony nie widział nieprawidłowości. Niechciał widzieć to nie widział. Tak jest wszędzie
|
|
Przełożeni widzą tylko to co chcą zobaczyć nawet jeśli to jest nie do zobaczenia
|
|
90% przełożonych nie nadaje się na to stanowisko
|
|
Ja jako przełożony uważam że do niektórych głąbów grzeczne słowa nie docierają. Pozdrawiam Nałęczów
|
|
co się dziwić taka branża, tacy fachowcy i takie tradycje.
|
|
Wpuścić chłopa do biura tto atrament wypije. Dać wieśmakowi czerwoną pieczątkę to ...........
|
|
Bo tu jest robota dla kwardych a nie mamin synków
|
|
Co się dziwić. Dziś gdy odchodzą ze służby najbardziej doświadczeni ludzie a ich miejsca zajmują "Karierowicze - 5-10 lat służby" - to wszystko jest popaprane. Kiedyś było to NIEDOPUSZCZALNE. Nie został Komendantem czy Naczelnikiem funkcjonariusz gdy nie przepracował 20 lat (na różnych stanowiskach) a dziś ............ .
|
|
Właśnie. Bo tak to teraz jest w tej naszej policji jak stanowisko załatwił Wujek, albo ugadalo się na imprezach zakrapianych ......bo wiedza to teraz się nie liczy.
|
|
Obecnie dn.22.02.2017 r. czujniki wykazały podwyższony poziom promieniotwórczego jodu-131prawdopodobnie z wybuchu bomby atomowej lub awarii elektrowni atomowej na terenie Europy Wschodniej. Jej największe promieniowanie rakotwórcze jest obecnie w Polsce.
|
|
A dziennikarzyna nie sprawdził czemu jest na emeryturze???
|
|
Młodzi policjmajstry zacznijcie w końcu pracować dla tego społeczeństwa anie czekacie na stanowiska, zajmijcie się pracą zatrzymywaniem sprawców przestępstw kryminalnych a nie po 2 - 5 latach chcecie osiagnąć stołki. Za moich czasów gdy byłem młodym policjantem sam pracowałem na swój wizerunek. Nie musieli mnie ciagnąć koledzy którzy dzisiaj są naczelnikami. Przestanicie w końcu wierzyć w ich obietnie. Ze związkowym pozdrowieniem
|
|
to młodzi naskarżyli oj nieladnie..... be- zaczyna cuchnac. Panowie komendanci obnizyc zarobki nirobom
|
|
My młodzi wiemy co trzeba robić żeby awansować, ale tego się brzydzimy!!! Policmajstry wiedzą jak pracować i jak się zachować i chcemy żeby nas traktowano normalnie. Dobry kierownik został zepsuty przez pewnego fachowca - zrzuta, który nigdy nie powinien tak wysoko awansować.
|
|
Pisze do młodych, niedoświadczonych, "nieskażonych" policjanatów. Czytam te komentarze i przgladając stronę KWP w lublinie dowiaduję się że Zastepcą jest policjant z Tomaszowa Lubelskiego. Czyli w tomaszowie była dobra kadra kierownicza, wymagająca ale równocześnie czegość ucząca. Do roboty nieroby
|
|
Dobra kadra byla do czasu gdy wylądował sęp z lotniska, potem "ważne bylo kto z kim p...."
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|