Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nie żyje 19-latek i 16-latek. Tragiczny wypadek koło Tomaszowa Lubelskiego

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 30 sierpnia 2019 r. o 10:41 Powrót do artykułu
Lubelskie - Smakuj Krótkie Życie!
Odpowiedz
samochodzik, to jest fajna sprawa.....
Odpowiedz
Audi/bmw i gówniarz to praktycznie zawsze nadmierna prędkość. Z reguły to są stare szroty z lat 90. A to z kolei prędzej czy później oznacza wypadek. Nie ma chyba możliwości eliminacji takich wypadków. Ważne, żeby nie zrobili krzywdy nikomu poza sobą.
Odpowiedz
dodatkowo dochodzi stan dróg w tamtych rejonach,wiecej dziur niż asfaltu,plus ułanska fantazja bezmozgiej mlodziezy
Odpowiedz
Następny "miszcz" kierownicy! Niestety.
Odpowiedz
A ja mam pytanie. Wiele razy widzialem takie sytuacje, ze wzdłuż drogi wycinane byly wszystkie drzewa, a zostawiane byly tylko 1,2 rosnace idealnie na zakrecie. Czy robi sie to po to zeby z daleka bylo widac ze jest zakret? Bo nie bardzo czaje.
Odpowiedz
tak jest; tamte strony mają fatalne drogi tak jakby bog zapomniał o nich
Odpowiedz
Opcje były tylko dwie - Audi lub BMW
Odpowiedz
BOŻE kiedy to się skończy - buraki w świniowozach niszczą drzewa!!!! i dobrze że się wyeliminował - mnie wioskowych głupków nie żal!!!
Odpowiedz
Teraz to ci młodzi to mają dobrze. Jeżdżą po nocach, co weekend impreza, alkohol, znajomi, żyć nie umierać. Ja w ich wieku pracowałem w gospodarstwie, jeśli bywałem na imprezach, to zazwyczaj rodzinnych. Pierwszy samochód miałem bodajże 4 lata po zdobyciu prawka, kupiony za swoje pieniądze. Jak widzę teraz takiego "miszcza" kierownicy, co ma prawko od miesiąca, dwóch, czy trzech, dosiada BMW 3, czy Audi A4 i pędzi przez wieś 120 km/h w sobotę o 2 w nocy z 4 pijanymi osobami na pokładzie (nie wiadomo też czy sam nie jest pijany), muza z auta budzi śpiących ludzi to wiem, że prędzej czy później to musi skończyć się źle, może nie tragicznie, ale źle. Raz na jakiś czas ten amerykański sen, w którym żyją dzisiaj młodzi przerywa taki wypadek jak opisany powyżej. Kolejny dowód, że bezstresowe wychowanie nie działa.
Odpowiedz
Drzewa przy drodze pomagają ocenić szybkość, nie każdy wierzy prędkościomierzowi. Gdyby nie było punktów odniesienia, nawet przy 800km/h czułbyś się jakbyś stał w miejscu, jak w samolocie. Dlatego zostawia się drzewa przy drodze by każdy widział że zasuwa lekko za szybko.
Odpowiedz
... - radość z jazdy.
Odpowiedz
kiedys to było co
Odpowiedz
Teraz to ci młodzi to mają dobrze. Jeżdżą po nocach, co weekend impreza, alkohol, znajomi, żyć nie umierać. Ja w ich wieku pracowałem w gospodarstwie, jeśli bywałem na imprezach, to zazwyczaj rodzinnych. Pierwszy samochód miałem bodajże 4 lata po zdobyciu prawka, kupiony za swoje pieniądze. Jak widzę teraz takiego "miszcza" kierownicy, co ma prawko od miesiąca, dwóch, czy trzech, dosiada BMW 3, czy Audi A4 i pędzi przez wieś 120 km/h w sobotę o 2 w nocy z 4 pijanymi osobami na pokładzie (nie wiadomo też czy sam nie jest pijany), muza z auta budzi śpiących ludzi to wiem, że prędzej czy później to musi skończyć się źle, może nie tragicznie, ale źle.  Raz na jakiś czas ten amerykański sen, w którym żyją dzisiaj młodzi przerywa taki wypadek jak opisany powyżej. Kolejny dowód, że bezstresowe wychowanie nie działa. kiedyś to było kurł****

Odpowiedz
Do pana z odniesieniami. Co za bzdura haha zamiast drzew zdecydowanie lepszymi " punktami odniesienia" sa plastikowe słupki a nie drzewa co za baran! Do tego mają odblaski i widać je z daleka a takie drzewko z jakiej odleglosci widac zakładając ze ktos z naprzeciwka z pseudo ksenonami wali ci po oczach?
Odpowiedz
Te drzewa przy drogach powinny byc wy***e do cna stwarzaja zagrozenia podczas burz itp
Odpowiedz
to nie wypadek ale jak wszystko wskazuje brawura, wyrazy współczucia dla bliskich _________ Wyszukiwarka : "Koniec entropii - wspaniała wiadomość dla chrześcijan"
Odpowiedz
Młodzi tylko piją , i rozbiają się nocami po wsiach i na parkigach , porobili prawka i jezdza jak oszołomy , 120 przez miasto nocą , bączki kręcą , świry .
Odpowiedz
Szczęście w nieszczęściu, że nikt postronnych nie ucierpiał.
Odpowiedz
oczywiście bo nikt z państwa nie był kiedyś młody i nie popełniał blędów...ten skończył się tragicznie. ze względu na szacunek do zmarłych można to wszystko ubrać w inne słowa. przecież taka sytuacja mogła mieć miejsce w każdej rodzinie - czy też tak ochczo używalibyście takich słów? "to nie prędkość zabija ale nagła jej utrata" Miejcie chociaż odrobinę szacunku dla rodzin tych chłopców.
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...