Każda śmierć jest przykra.. Ale codziennie ktoś się w naszym kraju zabija i się o tym nie mówi policjant czy inny człowiek o innym zawodzie jest tak samo ważny
|
|
Wzruchała mnią ta hysteryja
|
|
Tak, jak zwykle ,,samobójstwo ". Tak, ale zapewne jak ustali prokurator przyczyną będą kłopoty rodzinne. Z pewnością praca nie miała tu nic do rzeczy
|
|
....A Mać jeżeli dla dobra bliskich zmarłego policjanta Pani Sierżant nie chce udzielać żadnych informacji nie piszcie jaka to była smierć
|
|
Z innej beczki zastanawiam się czy jak by moja żona była gościnna w kroku to czy bym se kulkę strzelił to tak z innej beczki
|
|
Samobójstwo nie rozwiązuje problemów. Samobójstwo przenosi problemy na inne osoby....
|
|
Nie ma żadnej sensacji , to że niektórzy nie radzą sobie z rozstaniem to inna sprawa, a że człowiek nie mógł patrzeć jak żona odchodzi z innym i nie chciał ją zostawić , to sobie strzelił , szkoda tylko że nie pomyślał że w c*** zranił tym swoje dzieci . A żona jakby myślała to by była o krok przed nim i by zgłosiła odrazu do prokuratury że człowiek chce targnąć się na życie jak go zostawi , słów na wiatr nie puścił . On też mógł się leczyć u psychiatry jak tak nie mógł z tym wytrzymać ! Ale to już było ...
|
|
Zostawcie już żonę w spokoju ona już wystarczająco przechodzi.
|
|
Co za glupi komentarz .Nikt nie wie jak jest miedzy kims w malzenstwie a co so oceny pierwszy
|
|
Nie komentuj ie i nie mówcie nic skoro nie wiecie... Niech spoczywa w pokoju [*]
|
|
Czy ktos wie kiedy odbedzie sie pogrzeb
|
|
Z innej beczki zastanawiam się czy jak by moja żona była gościnna w kroku to czy bym se kulkę strzelił to tak z innej beczkiRaczej nie. Zbyt głupi jesteś aby umieć posługiwać się bronią palną,na pewno byś chybił,albo by kula mózgu nie znalazła. |
|
Z tego co piszesz to duzo wiesz o sytuacji tej rodziny i tez mogles zglosic, ze ten mezczyzna może sobie cos zrobic.
|
|
Czy jego inicjały to P.M?
|
|
Kolejna ofiara chorego systemu tj. mobbingu, kumutersrwa i kolesiowstwa. Bardzo mi przykro
|
|
KONDOLENCJE DLA RODZINY
Szkoda człowieka, to nie praca, a jak w dzisiejszych czasach baba, w innych przypadkach facet.
Niech spoczywa w pokoju.
|
|
Smutne jest to, że w tych czasach można tak dobić człowieka i zachować się do tego stopnia źle , aby posunal się do takiego czegoś... Spoczywaj w pokoju...
|
|
Teraz mi wytłumaczcie jak on przeszedł psycho testy na policjanta?
A osoby które nie mają pojęcia o osobach które popełniają samobójstwo, niech się nie wypowiadają.
|
|
A myślisz, ze badania psychologiczne są w stanie stwierdzic czy za rok albo wiecej czlowiek popelni samobójstwo? Psycholog to wrozbita?kto przewidzi co w naszym zyciu sie zmieni, co bedzie mialo wplyw na nasze decyzje? Ale glupoty piszesz
|
|
Love hurts - niestety tak jest w życiu, ale by z tego powodu skracać sobie życie - to bezsens!
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|