śmieszą mnie informacje, że pojazd nie ma ważnych badań. Bo, co 10 kończy się ważność badan -czyli pojazd sprawny, a 11 już się tak popsół, ż jest niezdolny do jazdy. W oglądanych filmikach policyjnych z USA można usłyszć, że policjant mówi" proszę do jutra zrobić przegląd". I nie zabierają dowodu i nie zakazują dalszej jazdy. Nota bene u nas też ciężarówkom i autobusom nakazuje policja dojazd do bazy.
|
|
kij w mu w morde lamusowi bardzo dobrze nauczka na koniec zycia szkoda ze nie zapamieta 'motocyklista' ***y!
|
|
Śmieszy mnie twoja wypowiedź, a może hamulce miał nie sprawne?. Bez ważnych badań technicznych pojazd nie może być dopuszczony do ruchu.
|
|
I bardzo dobrze że u nas Policja zatrzymuje dowody. Bo różnica jest taka że w stanach tak pouczona osoba następnego dnia faktycznie pojedzie i zrobi przegląd. A u nas taki koleś co najwyżej następnego dnia przy grillu z piwie będzie opowiadał z uśmiechem kolegom jak o się policji wywinął.
|
|
Niezły ,,kolega,,. Dobrze się teraz czuje ze świadomością współwiny?
|
|
ciszej nad tą trumną
|
|
dlaczego nie żal mi motocyklistów? Bo mnie denerwują, nie potrafią korzystać w normalny sposób z motocykla, a większości z nich służy do szpanowania poprzez startowanie spod świateł i jazdy na jednym kole po ulicach.
|
|
Ten płot to bardzo uszkodzony?
|
|
To nie motocyklista nie miał prawa jazdy
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|