Skandaliczne zachowanie. Te młodociane lemingi żyją w świecie gier wideo, wierząc, że po przejechaniu człowieka ten dostaje drugie życie. To kolejna sytuacja, w której młody kierowca odjeżdża z miejsca wypadku bez udzielenia pomocy.
|
|
I taka znieczulica potem mamusią zostaje....
|
|
A co wspólnego maja z tym gry komputerowe ? Zwykły brak odpowiedzialności, zadufanie w sobie i narcyzm, tak powszechny w młodym pokoleniu - szczególnie u płci żeńskiej. Inaczej - brak odpowiedniego wychowania z winy... rodziców. Najłatwiej zwalić na gry, bo wiadomo czasu na własne dzieci nie było...
mam 50 lat
|
|
A co mają do tego gry, ja zaczynałem w 2 klasie podstawówki na Commodore-64 i gram dalej. I jakoś to mi nie przeszkadzało uczyć osoby niepełnosprawne pracy na komputerze. Być miłym, uczynnym i pomagać różnym osobam, które potrzebowały pomocy. Więc może ty człowieku z 11:58 powinieneś się leczyć jeśli wszystko zganiasz na komputery :)
|
|
" miłość zła bliźniemu nie wyrządza " ... ***s://mieczduchapulawy.wordpress.com/2017/03/30/autograf-jezusa-w-kodzie-dna/
|
|
"w relacjach z innymi ludźmi chłopcy „komputerowi” przejawiają mniej empatii i współczucia wobec innych osób, bardziej koncentrują się na zaspokojeniu własnych potrzeb i szukają korzyści w relacjach z innymi. cierpienie dla nich nie jest czymś niezwykłym, są oswojeni z takimi obrazami i częściej wyrażają agresję i wrogość wobec ludzi oraz zwierząt. zatracają różnice między światem rzeczywistym, a wirtualnym. u „komputerowców” występuję obniżona wrażliwość moralna, czyli słabe reagowanie na przejawy dobra i zła" za: ***badaniagier.pl/negatywny-wplyw-gier-komputerowych-sieciowych
|
|
Młoda wzięła winę na siebie a kierowała pewnie właścicielka nie całkiem trzeźwa.
|
|
wzorowe zachowanie
|
|
...każda taka informacja wywołuje falę nieuzasadnionego hajtu różnych nowobogackich półgłówków, którzy po odsunięciu tatusiów i mamusiek od koryta muszą frustrację wyładować na innych! Mieliście taką przygodę kiedy ktoś włazi wam pod auto? Mieliście moment zawahania i zastanowienia, co teraz począć i kto mi pomoże? Dziewczyna w szoku pojechała potańczyć i odprężyć się, aby zacząć mądrze myśleć i dojść do wniosku żeby powiadomić organ policyjny.... I to wszystko. Po co obrażać i wymyślać, jak się nie zna porządnej dziewczyny?
|
|
Prawdziwa kobieta. Wzór.
|
|
"kiedy ktoś włazi wam pod auto?" - a kto tu komu wlazł pod auto? mi się nigdy nie zdarzyło, żeby mi ktoś wlazł pod auto. Jesteś jakiś pechowy, albo nie umiesz jeździć.
|
|
"Mieliście taką przygodę kiedy ktoś włazi wam pod auto?" - następnym razem jak ci pieszy wejdzie, to możesz pójść siedzieć. A gdy pociąg Ci wjedzie to idziesz do piachu. Tak więc radziłby Ci, żebyś zmienił podejście do przejść/przejazdów bo możesz źle skończyć.
|
|
Ty debilu! Madrze pomyslec? Jakby to madrze myslalo, to nie bylo by yakiej sytuacji, a to kretynka tak jak i ty
|
|
i to właśnie są lemingi bez refleksji oraz poszanowania człowieka. Wyzwiska i obelgi ale zadnej pokory. Nie znacie dziewczyn oraz ich prawdziwego oblicza, ale już skazujecie i obrażacie. 8 lat nierządów zrobiło z was popychadła tylko opierające swoje uwagi na opluwaniu szkalowaniu i obrażaniu. Dziewczyny aktywnie się udzielające społecznie z dobrych katolickich domow gdzie szacunek dla słabszego jest na miejscu i uważany za cnotę. Wy rbicie polityczny jarmark co to by normalnego Polaka/Polkę w złym swietle postawić. A tamten co se potlukl chyba chce zarobić jakies odszkodowanie i dlatego taka chryja ...
|
|
Pochodza z katolickich domow dlatego nie udzielila pomocy a sasiadowi przez miedze zycze zeby ktos potracil jego i odjechal tak zeby ze dwie godziny zwijal sie z bolu
|
|
Pewnie tatuś albo mamusia lokalny ważniak z PiS-u i kary nie będzie
|
|
Kiedyś uslyszała ze jak sie odjedzie z miejsca wypadku to mozna pozniej się tlumaczyć ze doznała szoku, przestraszyła się i nic nie pamięta, ale nie tym razem, cwaniara beknie
|
|
Ty sąsiedzie przez miedzę, a może to ona ciebie potrąciła i lekarze nie zauważyli, że mózg ci przestał funkcjonować?
Na serio, domyślam się że robisz nieudolną prowokację, jako prawy katolik wybaczam ci tą indolencję.
|
|
zupełnie jak niejaki dr.marco,,jaca z poręby=cham przepycha się ulicami miasta cudzym kosztem a p
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|