Cimoszewicz z PZPR.... potrącił rowerzystke.... ?? został euroP0slem.
|
|
Cimoszewicz z PZPR.... potrącił rowerzystke.... ?? został euroP0slem.Zapewne przez wrodzony imbecylizm zapomniałeś dodać, że kobieta baba chciała, żeby ją zabrał do jej domu, bo jak twierdziła nic jej nie jest. A potem z domu została odwieziona do szpitala przez znajomych Cimoszewicza. |
|
Widzę że nawet czerwoną kanalię bronisz. Ale ty jesteś żałosny musiałeś mieć trudne dzieciństwo,a moze rodzina pod tą samą flagą biegała. Ubecką emeryturke zabrał JarosławCimoszewicz z PZPR.... potrącił rowerzystke.... ?? został euroP0slem.Zapewne przez wrodzony imbecylizm zapomniałeś dodać, że kobieta baba chciała, żeby ją zabrał do jej domu, bo jak twierdziła nic jej nie jest. A potem z domu została odwieziona do szpitala przez znajomych Cimoszewicza. |
|
Bronię przede wszystkim prawdy. Powiedz mi, jak żałosnym trzeba być, żeby wykorzystywać czyjąś śmierć do ataków politycznych?Widzę że nawet czerwoną kanalię bronisz. Ale ty jesteś żałosny musiałeś mieć trudne dzieciństwo,a moze rodzina pod tą samą flagą biegała. Ubecką emeryturke zabrał JarosławCimoszewicz z PZPR.... potrącił rowerzystke.... ?? został euroP0slem.Zapewne przez wrodzony imbecylizm zapomniałeś dodać, że kobieta baba chciała, żeby ją zabrał do jej domu, bo jak twierdziła nic jej nie jest. A potem z domu została odwieziona do szpitala przez znajomych Cimoszewicza. |
|
Najsztuba i drogowego mordercę durczoka jeszcze broń,oni też niewinni.Bronię przede wszystkim prawdy. Powiedz mi, jak żałosnym trzeba być, żeby wykorzystywać czyjąś śmierć do ataków politycznych?Widzę że nawet czerwoną kanalię bronisz. Ale ty jesteś żałosny musiałeś mieć trudne dzieciństwo,a moze rodzina pod tą samą flagą biegała. Ubecką emeryturke zabrał JarosławCimoszewicz z PZPR.... potrącił rowerzystke.... ?? został euroP0slem.Zapewne przez wrodzony imbecylizm zapomniałeś dodać, że kobieta baba chciała, żeby ją zabrał do jej domu, bo jak twierdziła nic jej nie jest. A potem z domu została odwieziona do szpitala przez znajomych Cimoszewicza. |
|
A gdzie napisałem, że Cimoszewicz jest niewinny?Najsztuba i drogowego mordercę durczoka jeszcze broń,oni też niewinni.Bronię przede wszystkim prawdy. Powiedz mi, jak żałosnym trzeba być, żeby wykorzystywać czyjąś śmierć do ataków politycznych?Widzę że nawet czerwoną kanalię bronisz. Ale ty jesteś żałosny musiałeś mieć trudne dzieciństwo,a moze rodzina pod tą samą flagą biegała. Ubecką emeryturke zabrał JarosławCimoszewicz z PZPR.... potrącił rowerzystke.... ?? został euroP0slem.Zapewne przez wrodzony imbecylizm zapomniałeś dodać, że kobieta baba chciała, żeby ją zabrał do jej domu, bo jak twierdziła nic jej nie jest. A potem z domu została odwieziona do szpitala przez znajomych Cimoszewicza. |
|
Mam nadzieję że za to co zrobił moim znajomym poniesie największy wymiar kary za to powinna być kara śmierci lud dożywocie w najgorszych warunkach
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|