Taka jest praca tego pana, po co te peany, normalne nie ma co się rozpisywac
|
|
To może niech Pan Dzielnicowy jeszcze z moimi sąsiadami coś wynegocjuje, bo ja niestety nie potrafię, a nasza Policja jest całe 500 m od nas i dojazd zajmuje jej ok. godziny, a i daru przekonywania nie ma.
|
|
Tak się robi pijar (PR). Mógł użyć paralizatora, a nie użył:)
|
|
Wszystko okey, że z ciemiężca był na tyle bezkonfliktowy, że po rozmowie z dzielnicowym spakował swoje manatki i poszedł w kibinimater. A co z takim, który zaraz po interwencji policji dokręca śrubę i spuszcza jeszcze większy łomot rodzinie i zamierza się wynieść pomimo nakazu eksmisji.
|
|
dobra zmiana.brawo. przyklad dla innych dzielnicowych.komendant powinien dac nagrode.gratulacje i powodzenia.
|
|
Chyba mamusi nie przeszkadzało znęcanie się nad dzieckiem skoro nigdzie nie skarżyła się i nie interweniowała aby ratować dziecko. Powinna tak samo odpowiadać jak sprawca, bo akceptowała krzywdę dziecka!!!
|
|
Dziwne moze jeden!! Na mnie byla zglaszala bzdury oraz jej fagas obecny ze chce go pozbawic zycia !!!dzielnicowy mnie wezwal powiedzialem ze to osczerstwa pomowienia poinformowalem ze swiadek mowi co innego mowi wskazany przez nich ale dzielnicowy nie zaeragowal!!???czyzby uklady!!??Puzniej sie doeiaduje ze szarpal zamkna moje dziecko drugie zestresowal obecny przydupas mojej porazki i dalej nic mopr ma sie umawiac i nic nie moze to moze wy mi powiedzcie gdzie zglosic nekanie dzieci tylko profesjonalnie a nie instytucje na pokaz!!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|