Jakie to romantyczne. Mój chłopak by sie na cos takiego dla mnie nie zdobył. On niestety z tych dupowatych.
|
|
No bo nigdy ale to nigdy nie można się poddawać 1
|
|
Kluczyki były w stacyjce, czy opój/ogier znał tajniki włamu do aut?
|
|
No to ciesz się,ze taki jest.Na jego miejscu zmienilbym sobie dziewczyna. Nie jesteś jego warta. A teraz przypowieść o pewnym kozaku z Piask czy jego okolic: jest 1979r. pijany chłopak nie jest wpuszczony do autobusu na dworcu PKS przy ul. Gospodarczej. Umówił się z dziewczyną w Piaskach i wie ze teraz nie zdąży.Co robi?Wraca zdenerwowany do bazy PKS przy Hutniczej. Wsiada do załadowanego maszynami rolniczymi Stara 200 z przyczepą i wyłamując szlaban jedzie ulicą Hutniczą, Łeczyńską. Na skrzyżowaniu z Dr. M.Majdanka zaczepia o trolebus. Nie zatrzymuje się , tylko ucieka Dr. M.Majdanka. Po wyjeździe z Lublina na dwupasmówkę do Piask przed skrzyżowaniem do Świdnika przejeżdza od tylu dużego fiata ( tak jak czołg) W aucie ginie 4 osoby: rodzice i młodzi - wracali z zakupów sukniu ślubnej i garnituru. Licznik wskazywal 120 km./godz.Jest rozprawa sądowa- pokazówka. Pijak morderca dostaje 12 lat. Czy o takim kozaku marzysz? |
|
Ot tak sobie ukradał te samochody?!Jak one były zabezpieczone?!
|
|
Koło mężczyzny on nawet nie stał, to debilek
|
|
Jakie to romantyczne. Mój chłopak by sie na cos takiego dla mnie nie zdobył. On niestety z tych dupowatych.
no tak dupowaty strasznie dlatego sobie paszteta znalazł..
|
|
A ja bym chciała żeby Mój zrobił dla mnie coś ruwnie szalonego. Ale chyba się nie doczekam :-(
|
|
Dlaczego policjanci nie mają kominiarek na głowie??? Złodzieja wizerunek ukryty, a policję patologia może oglądać, tak??? chore to jest.
|
|
w pizamie na tylku fo dziewczyny jechal?:)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|