Tak to jest jak z furmana robi się szofera.To tak samo jak pewien generał który "poległ" w katastrofie "prezydenckiego" samolotu siadał za sterami ogromnego samolotu pasażerskiego..
Zabrać gamoniowi dożywotnio prawo jazdy.Kierowca powinien wiedzieć,że przed niestrzeżonym (i strzeżonym również) przejazdem kolejowym należy się zatrzymać.No chyba że tam był znak nakazu,iż to drezyniarz powinien się zatrzymać i przepuścić gimbusa.
Tak to jest,gdy pojazd szynowy jedzie niezgodnie z rozkładem jazdy lub poza rozkładem.Wieśniacy jeżdża "na pamięć" zgodnie z zasadą,że koń zawsze doprowadzi do domu bo drogę zawsze zna
|
|
Taka popierdułka jak drezyna i zniosła autobus. A gdyby to był pociąg towarowy??? LUDZIE, MYŚLCIE NA DRODZE !!!!
|
|
O tej porze zawsze był wolny przejazd....
Na 100% jechał na pewniaka.
|
|
a ta drezyna to z jaka prędkośia jechała? 120 km/h czy 30 km/h?
|
|
Nie było was na miejscu zdarzenia nie wiecie jakie były warunki na drodze nie znacie okoliczności zdarzenia i podkreślam ja nikogo nie bronię to się lepiej za przeproszeniem przymknijcie. Niech może pierwsze zrobią dochodzenie policja. Bo jak na prawdę było to jedyny Pan Bóg wie.
|
|
|
|
Tak to jest ja zarządca drogi dba o to by były tylko przejezdne a na walkę z oblodzeniem jak zwykle brakuje pieniędzy.
|
|
Kolejny argument za likwidacją gimnazjów, należy odtworzyć małe wiejskie szkoły tak by dzieci nie musiały nigdzie dojeżdżać
|
|
Zapewne te sądzące wypowiedzi to najmondrzejszych pislamistow
|
|
Wypowiedzi "najmondrzejszych" potwierdzają pilną KONIECZNOŚĆ reformy oświaty.
|
|
Taka z uwagi na ubytek (zniszczenie) jednego gimbusu likwidujmy gimnazja bo to na pewno przez gimnazja się to stało. Ja myślę ze tam się mogła powtórzyć sytuacja z zadowego samolotu w Londynie Apeluie o komisje
|
|
Miejmy nadzieję, że nikomu nic poważnego się nie stało. Na drodze trzeba być zawsze bardzo czujnym.
BUSOMAT PL
|
|
jeśli komisja to nie do zastąpienia antonowtrzechprzezyłomącirenko !
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|