Teraz po pieczątce z dowodu rejestracyjnego panowie policjanci powinni złożyć smutną wizytę w SKP.
|
|
Ograniczyć ruch rowerowy. Gdyby urwane koło uderzyło w samochód to ofiar by nie było.
|
|
Wprowadzić ograniczenia prędkości do 20km/h. Przy takiej prędkości urwane koło nie wyrządziłoby krzywdy rowerzyście.
|
|
Przeglądy to fikcja bo nikt nie ontroluje stacji. Nie słyszałem żeby ktokolwiek nie mógł uzytkować zlomu bo nie dostał przeglądu. Spróbujcie zrobic przegląd w Anglii niesprawnym samochodem.
To ja się pytam po co mam płacić 100zł co rok ja to jest czysta fikcja???!!! Kiedy diagnosta będzie odpowiadał karnie i finansowo za nieżetelny przegląd?
|
|
Powinno się rozdzielić ruch rowerowy od samochodowego. Niech w dni parzyste jeżdżą samochody, w nieparzyste rowery.
|
|
Look, glupota az bije od Ciebie. Moze facet jechal z wulkanizacji i tam mu nie dokrecili.
|
|
Czytaj ze zrozumieniem. Kolo się nie odkręciło tylko odpadło. A to jest kolosalna różnica. Niezrozumiała dla ignoranta.
|
|
Kiedyś (prawie 20 lat temu) widziałej jak z passata odpadło koło na spółdzielczości pracy. Samochód jadący z przeciwka wyhamował, ten za nim już nie i zamiast przodu miał rozbity tył, a kółko spokojnie potoczyło się w kierunku wiaty przystankowej po czym rozbiło szybęjechało przez wiatę i zatrzymało się na kolejnej szybie. Passat nie był stary (wówczas), a kółko urwało się z fragmentem piasty. Takie rzeczy się zdarzają. Badania diagnostyczne co rok takich rzeczy nie wychwycą, bo jeden przejedzie w ciągu roku kilka kilometrów, a inny kilkadziesiąt, a nawet kilkaset tysięcy kilometrów. Znam osobiście człowieka, który rocznie przejeżdżał około 120.000 km.
|
|
dla poszkodowanego odszkodowanie z oc sprawcy wiecej info 513 996 555
|
|
Teraz po pieczątce z dowodu rejestracyjnego panowie policjanci powinni złożyć smutną wizytę w SKP.
Ale p.....ś , jak łysy o beton. To po każdej zmianie opon, naprawie wulkanizacyjnej,czy innej wymagającej odkręcenia koła jedziesz na przegląd?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|