A to w czasie deszczu nie można wyprzedzać??? Poziom dziennikarstwa sięga dna...
|
|
dla poszkodowanych należne jest odszkodowanie z oc sprawcy, dopłata do zaniżonego kosztorysu oraz auto zastępcze na pełny okres rozliczenia szkody bezpłatnie więcej info 513 996 555
|
|
KOCHANI................. ZAPAMIĘTAJCIE! PO WODZIE - JAK PO LODZIE.
|
|
Tytuł sugeruje, że w deszcz nie wolno wyprzedzać. A to nie przyczyna kolizji. Z opisu wnioskuję, że kierująca po prostu źle oceniła odległość nadjeżdzającego Opla Vivaro. Proponuję skierować kierującą na badania do okulisty.
|
|
TYTUŁ GODNY IDIOTY - ZAKAZ WYPRZEDZANIA W CZASIE OPADÓW - GDZIE NACZELNY DZIENNIKA WYNAJDUJE TAKICH DEBILI
|
|
Sam miałem ostatnio wypadek samochodowy nie ze swojej winy i jeśli chodzi o zaniżone odszkodowanie mogę polecić z czystym sumieniem firmę CrashPlus.Zaproponowali dodatkowe pieniadze,które przyznam-bardzo MI sie w tym okresie przydały.Mogę podać numer do ich doradcy: 570 660 879 :D
|
|
513 996 555
570 660 879
Hieny...
|
|
"Sprawczyni wyprzedzała, pomimo deszczu" Co za idiota wymyśla tytuły. Proszę o przepis który zakazuje wyprzedzania podczas deszczu.
|
|
Jeśli chodzi o wspomnianie tu wcześniej odszkodowanie, to warto do euco się zgłosić jak jest problem z ubezpieczycielem. Oni faktycznie pomagają.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|