Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kolejny samochód z cofniętym licznikiem. Kierowca tłumaczył się błędem diagnosty

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 20 lutego 2020 r. o 17:43 Powrót do artykułu
Jeśli widział że jest błąd to powinien wrócić i skorygować, a jak się olało temat to trzeba płacić.
Odpowiedz
robiłem przegląd 31 stycznia. diagnosta spisał przebieg i wstukał do komputera a następnie poprosił żebym sobie porównał co wpisał z tym co jest na liczniku... można?
Odpowiedz
Ok, proszę mi powiedzieć jak mam sprawdzić diagnoste jak wklepał do komputera? Powinien w mojej obecności wklepać , za pomyłkę diagnosta powinien też ponosić kare finansową lub inną, dlaczego kierowca ma mieć problemy?
Odpowiedz
Skazali już kogoś?
Odpowiedz
Mi tez diagnosta wpisał przebieg równiutko 260tyś podczas gdy na liczniku było 170 parę tyś,po roku na innej stacji robię przegląd a diagnosta że coś nie tak z przebigiem bo jest 180pare a rok wcześniej było 260-mówię że nie wiem ale mam auto od 10 lat i może sprawdzić w bazie CEPiK wcześniejsze przebiegi i porównać ile rocznie robię-tak tez zrobił i wpisał ten właściwy mimo że mu system podkreślił na czerwono że błąd.
Odpowiedz
Nareszcie - koniec z oszukiwaniem.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...