![]() |
KIA = Killed In Accident
|
![]() |
.....jakoś mi łza w oku się nie zakręciła! Lepiej on, niż jakaś niewinna osoba!
|
![]() |
Smoleńska brzoza
|
![]() |
Dobrze że ludzi nie zabił
|
![]() |
Jeśli miałbym wybrać coś z Azjatów to wolałbym Japończyka...
|
![]() |
szkoda drzewa
|
![]() |
Dziwne, a gadają że prędkość nie zabija.
|
![]() |
Łyse ale zimowe chinskie opony, troche wilgoci i mamy przepis na tragedie.
Mialem okazje przejechac sie na nowych chinskich zimowkach i przezylem szok, zerk hamowania na sliskim i nosi na zakretach.
Juz lepiej najtansza Debice kupic niz dac sie zabic na tych wynazlazkach
|
![]() |
Gość chwilę wcześniej był w sklepie, sprzedawczyni odmówiła mu sprzedaży alkoholu bo był pod wpływem i przyjechał samochodem. Widocznie jechał spróbować do innego sklepu. Do tego jechał za szybko z zeznań świadków. Szczęście w nieszczęściu, że nie było więcej osób poszkodowanych...
|
![]() |
Św. Piotr już mu postawi flaszkę w windzie, w drodze do tartaru....
|
![]() |
Powinno być: "Do szczęśliwego wypadku doszło dzisiaj rano. Kierowca uderzył w drzewo, a nie w inny samochód z rodziną".
|
![]() |
Na załączonym obrazku widać że wolno to on raczej nie jechał I dobrze że w tym przypadku nastąpiła naturalna selekcja i bez innych przypadkowych ofiar
|
![]() |
Lepiej pomódlcie się za duszę tego człowieka a nie takie glupie komentarze.Nie wiadomo czy jutro wychodząc z domu powrocicie do niego czy wam cos się nie przytrafi.Nie znalam tego pana ale wieczny odpoczynek a rodzinie wyrazy współczucia.
|
![]() |
Do każdego skur wysyna co mądry jest, I mojego ojca obraża, a żeby ci kur wo rodzic się na drzewie zawinął a najlepiej oboje razem z Tobą, świat lepszy będzie, do reszty Mickiewiczów i Brzechw, mój ojciec był trzeźwy chyba że jakiś idiota wie lepiej niż sekcja, to gratki, dla każdego wspóczującego wielkie podziękowania, a dla kur estwa, obyście stracili dzieci i rodziców, poczujecie ten ból, ale to jest naród polski, ku restwo i skur wysyństwo, a współczuciem niewielu się wykaże, dla niewielu osób pozdrowienia dla reszty pętla na szyję :)
|
![]() |
Jak Ci się kur wo dziecko zawinie na drzewie to napisz, żebym pogratulować nie zapomniał
|
![]() |
A i szkoda to każdej kur wy co nie zrozumie tragedii za tym tylko myśli ja sobie u siebie mam( kur wa biedę pale oponami i chleje najtańsze gówno, szczyt marzeń to kur wa Passat z 2000, a wakacje to na trawniku pod blokiem), nie. Mojego ojca szkoda, nie drzewa, ale was bo jakbyście skur wsyny zdechły to idealnie by się składało A) i kur wa nie drzewa szkoda ale was bo życie nie jest zwykłą kur wą. B) a żebyście wyzdychali i to najpiej z nerwów po stracie rodziców albo jeszcze lepiej, dzieci, zero współczucia dam kur wom co go nie mają, a redakcję chyba trzeba pozwem nauczyć co i jak :) trzeba pozwać za udostępnianie zdjęcia z denatem W ŚRODKU BEZ POZWOLENIA RODZINY
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|