Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wybory prezydenckie 2020. Robert Biedroń odwiedzi Włodawę

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 26 lutego 2020 r. o 16:17 Powrót do artykułu
Czasy się zmieniają, jest coraz większy kryzys wartości. Coś co było nie do pomyślenia 20-30 lat temu, teraz staje się faktem. Ja osobiście mam wewnętrzny opór na te wszystkie "nowinki moralne". Nie mam nic przeciwko ludziom którzy kochają inaczej (LGBT), tacy są, tak wolą i to jest ich wybór, nic mi do tego. Ale kiedy ktoś ze swojej orientacji seksualnej robi sposób na życie i upublicznia to szczycąc się tym na prawo i lewo, to już trochę za wiele jak dla mnie.
Odpowiedz
Pedryl bedzie hiva roznosil uwazajcie. Pewnie jeszcze ta swoja cio-te przywiezie ze soba. Uwazajcie na dewiantow bo to gorsze od koronawirusa
Odpowiedz
Poźniej przyjedzie "dudabus" i nakrzyczy!!!!!
Odpowiedz
pewnie burmistrz go zaprosił???
Odpowiedz
Bądźcie zadowoleni,że przjedzie człowiek co wyzwolił z zapaści finansowej średnie miasto,a teraz rzeczowo zabieta głos na Forum UE.Nikogo nie krzywdzi nie wyzywa i jest otwarty na ludzi.
Odpowiedz
Bądźcie zadowoleni,że przjedzie człowiek co wyzwolił z zapaści finansowej średnie miasto,a teraz rzeczowo zabieta głos na Forum UE.Nikogo nie krzywdzi nie wyzywa i jest otwarty na ludzi.
 Nikogo nie krzywdzi? Do czas gdy tak jak jego matka przyłapie go na sodomii, a wety zamieni się w bestię i skstuje jak matkę. 
Odpowiedz
Nikogo nie krzywdzi? Do czas gdy tak jak jego matka przyłapie go na sodomii, a wety zamieni się w bestię i skstuje jak matkę.
 Udaj się do psychologa,bo ten wpis  brzmi złowieszczo,jesteś o krok od spowodowania wielkiego nieszczęścia.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...