TERAZ JUŻ TYLKO WYSTARCZY ABY WYMALOWAĆ W ŚRODKU TAKICH TOREB- OCZYWIŚCIE FARBAMI EKOLOGICZNYMI- CHLEB, MASŁO ITD. I BĘDZIEMY DODATKOWO ZDROWSI!
|
|
"Carrefour rezygnuje z foliowych siatek"
Czy można zrezygnować z czegoś czego klientom nie dawano?
|
|
To ja rezygnuje z zakupów w Carrefour są inne markety a z resztą są sklepy PSS a tam mam Kartę Stałego klienta i dają zniżkę 4% od zakupów prócz Alkoholu
|
|
ciekawe ile Cerfour zarobi na zaprzestaniu wydawania foliowych torebek , podejrzewam że tylko w skali naszego kraju jest to kwota olbrzymia , nowe opakowania beda wydawac za opłatą - to sie nazywa biznes i dodatkowo podszyty rzekoma troska o srodowisko - szczyt bezczelności
|
|
Foliowe siatki straszą jeszcze w wielu lubelskich hipermarketach, najwyższy czas z tym skończyć. Jestem biednym studentem,
ale jakos umiem wygospodarować kawałek materiału, w którym umieszczę zakupiony spożywczy towar. Jeżeli ktos ma problem z koszykiem na zakupy lub innym wielorazowym tworzywem, proponuję torbę z szarych komórek, na pewno się niektórym tu zgromadzonym przyda. Ewentualnie sweter, lub sukienka - też może posłużyć za ekologiczną torbę, no chyba, że ktoś jest tak bardzo ubogi, że aż chodzi do hipermarketu po zakupy nago.
|
|
To ja pierd..taką ekologię za 10 zl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|