Nie wiem jak Wy ale zdecydowanie wolałbym pójść do Antoniego Kosiby "Znachor" niż do obecnych lekarzy. A zwłaszcza w Lublinie.
|
|
Sąd w USA wyrokiem zmusił izera do opublikowania kolejnych 80 000 stron dokumentacji pokazując , czy warto było się szczepić ... każdy powinien zapoznać się z tymi dokumentami. Dane dotyczące skuteczności całkowicie rozmijają się z tymi, które pojawiały się oficjalnie w mediach.
|
|
Jak jest temat szczepień to musi być stary sprawdzony działacz Tęczowy ZSL.Zna się na rzeczy i cytuje wiarygodne źródła.
|
|
Poczytajcie w Internecie co to jest PSSD (PSSD rxisk). Szybko odechce się Wam leczyć depresję.
Koncerny farmaceutyczne są gorsze niż mafie. Wiem coś o tym bo pracowałem u nich przez 10 lat. A jakie łapówy dawałem lekarzom, żeby pisali leki. Nie spotkałem lekarza, który czegoś by nie chciał ode mnie.
|
|
18 zgonów noworodków w marcu ?? "Wszczęto dochodzenie w sprawie "bardzo nietypowego" wzrostu liczby zgonów wśród noworodków w Szkocji, który nastąpił po raz drugi w ciągu zaledwie sześciu miesięcy." - heraldscotland.com/news/20137268.investigation-launched-amid-second-unusual-spike-neonatal-deaths-scotland/
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|