Wynik się poprawia. 4 : 1 dla kierowcy calibry
|
|
LUDZIE CO SIĘ DZIEJE!NASTĘPNA MŁODA OSOBA I WIEK 16 LAT GINIE PRZEZ SAMOCHÓD! W NIEDZIELĘ RANO NA MIEJSCU KOŁO BIAŁEJ PODLASKIEJ NA MIEJSCU ZGINĘŁA 16 LETNIA DZIEWCZYNA I TU TEŻ I JESZCZE GDZIEŚ CZYTAŁAM ,CO SIĘ DZIEJE ZE TAK DUŻO MŁODYCH LUDZI GINIE .
|
|
Myślenie nie boli.Jakby myślał jeden z drugim co może sie przydarzyć na drodze to by uniknęli tragedii.A tak sami sie wyeliminowali z życia.Może nawet lepiej bo gdyby zabił kogoś zupełnie obcego to dopiero była by tragedia.A rodzice to gdzie byli?Oni również nie myślą,więc co tu się dziwić dzieciom.Biorą przykład z rodziców.
|
|
Brak wyobraźni i alkohol to się dzieje. Czy to młody czy stary, jak wsiada za kierownicę będąc pod wpływem alkoholu i dodatkowo się popisuje jaki to z niego rajdowiec to taka zabawa musi się źle skończyć prędziej czy później. |
|
pozdrowienia dla pana(deb***a) z Tarzymiech, który kilka godzin przed opisywanym wypadkiem wsiadł po kielichu na wypasioną YAMAHE, posadził z tyłu 16 letniego syna, rozpedził motocykl i zap....ł w słupa. Dzięki Bogu zyją, a tylko pan-deb***-kierowca ma połamane gnaty.
Czy to przypadek, ze wszyscy są z Tarzymiech i okolic???
|
|
Wiejska mentalność. Kawałek szrotu i kozaczą, myślą że są fajni. Chociaż używanie słowa "myślą" wobec takich osób jest sporym nadużyciem. |
|
Dobrze, że żyje.
|
|
WŁAŚNIE TEŻ SŁYSZAŁEM ,ŻĘ ŻYJE A SZPITAL PODAJE ŻE ZMARŁA |
|
Calibra burakowóz klasy "S"
|
|
wez zamilcz durniu |
|
Skoro żyje to czemu ma być ofiarą? Niech wraca do zdrowia. Pzdr
|
|
ach te wieśniaki i ich bezmyślna radośc życia..zazdroszczę im tego
|
|
czego mozna sie spodziewac wsiadajac
1. w nocy
2. z dresem
3. burakowozem
4. po alko
5. po wsi
6. szrotem 20 letnim
7. z czlowiekiem bez doswiadczenia
8. i bez mozgu
9. majac kurzy mozdzek -> 16 lat
... do auta ;/
|
|
ku*** z was większości tutaj wypowiadających się to są wieśniaki zastanówcie sie ludzie co piszecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Licznik zatrzymał się na 180 km/h więc gdzie tu mówić o ludzkiej rozwadze przecież tam dozwolone jest 90km/h droga prosta bez dziur w jezdni BRAWURA i GŁUPOTA doprowadziła do tego wypadku widziałem to miejsca bo mieszkam nie daleko bo zobaczeniu tego miejsca z wypadku od razu powiedziałem że jechał 150-180 km/h i nie myliłem się.
Kolejni młodzi ludzie idą do ziemi przez głupotę młodym to dać malucha niech się uczą jeździć a nie Opla Calibrę !!!
|
|
Z tym zatrzymywaniem się licznika, to podobno nie taka oczywista sprawa. W momencie wypadku kierowca może nacisnąć na pedał gazu do oporu, a jeśli samochód podrzuciło, to koła są w powietrzu - silnik pracuje na pełnych obrotach, koła nie mają oporu i wychodzi 180. Zapewne nie jest tak zawsze, ale jak było w tym przypadku.... Na pewno prędkość można oszacować po zniszczeniach samochodu. |
|
zastanawiam sie o czym "myśli" kierowca wioząc ze sobą 4 osoby rozpędzając samochód do 180km/h? Za swoją głupotę zapłacił najwyższą karę ale zabił 2 osoby. Cwaniactwo nie popłaca. Uczcie się młodzi kierowcy. Czy to calibra czy maluch finał może być podobny nie zapominajcie że na drodze nie jesteście sami. Może ta tragedia czegoś was nauczy.
|
|
to same deb***e ktorzy woza 4 osoby i predkosc ponad 150km/h :|
|
|
Skoda ich,bo cale zycie jeszcze mieli przed soba Ale jak sie nie myśli to wychodza skutki,szczeniackich popisów i glupoty.
|
|
Kupują wieśniaki te kalibry za 3000 tyś i rozbijają sie nimi po drzewach...Ach...
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|