Ja zaprojektowałam sobie meble sama, wysłałam projekt do kilku firm i poprosiłam o wstępną wycenę, w rezultacie zdecydowałam się na vestigio-meble.pl mają dobrą opinię i zaproponowali mi rozsądzną cenę oraz czas oczekiwania.
|
|
My meble kuchenne na wymiar zamawialiśmy z formy Wosmebl -> ***s://wosmebl.pl/
Meble wykonane są w wysokiej jakości, a do tego prezentują się rewelacyjnie.
|
|
Ja zamawiałam meble w firmie ***LUVIOmeble.pl i jestem bardzo zadowolona. Naprawdę świetnie wykonane a jednocześnie bardzo miła współpraca z firmą, można liczyć na wiele ciekawych inspiracji z ich strony, jednocześnie są oczywiście otwarci na potrzeby klientów i zawsze mają coś atrakcyjnego do zaproponowania.
|
|
Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że dobrym wyborem będzie Studio Wiking. Firma jest już od bardzo dawna obecna na rynku w Szczecinie i faktycznie jest w stanie zagwarantować bardzo dobry wybór mebli kuchennych, mogą oczywiście różne rodzaje mebli wykonać pod kątem dostępnych rozmiarów, tak by konstrukcje na wymiar przygotować.
|
|
Ja zamawiałam meble do swojej kuchni od firmy Zov Kuchnie . Na początku nie wiedziałam czego chcę. Nie mogłam zdecydować się na konkretną kolorystykę. Jednym słowem, trzeba się było ze mną nieźle namęczyć. Ale dali radę i jestem im za to niezmiernie wdzięczna :).
|
|
Dobre meble, krótko mówiąc robią w Luvio. W Warszawie terminowy producent, własny dział projektowy, sporo podpowiedzi aranżacyjnych masz przy standardowej współpracy. Warto, bo ogarniają dowolne pomysły tak, żebyś uzyskał maksymalną użyteczność nieruchomości.
|
|
ja po swoich złych doświadczeniach z meblami na wymiar, nigdy więcej takich nie kupię - może trafiłam na złego wykonawcę. Teraz wolę sprawdzone rozwiązania, a fajne meble możesz kupić tutaj: ***s://***mirjan24.pl/13-meble
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|