Śmiecie pod obserwacją a w ramach turystycznej promocji miasta już drugi tydzień nie działa kamerka internetowa z obrazami z Zamojskiego Rynku.
|
|
A jak ktoś nie umie czytać i jest daltonistą ? A i niech zajmą się tymi co te kontenery opróżniają, co z tego że ja segreguje, jak na koniec i tak wszystko wrzucają do jednego samochodu ?
|
|
Postuluję zalożenie kamer w kazdym kiblu zeby sluzby mogly ocenic czy ludzie we wlasciwy sposob dokonuja defekacji a winnych wykroiczen surowo karac.
|
|
A to nie w kuchni te kamery?
|
|
ciekawe jak kamerka zobaczy co jest w worku foliowym.
worki są identyczne
|
|
O tak - 80 letnia babcia z dziadkiem zawiozą przez całe miasto zużytą wersalkę na ulicę Męczenników Rotundy .
Ten kto to wymyślił powinien się przebadać psychiatrycznie i zabrać na to badanie Prezydenta Miasta który taką uchwałę podpisał.
Mądrzy włodarze organizują zbiórkę tzw. gabarytów raz, dwa razy w miesiącu w określone dni a nie cedują ten obowiązek na mieszkańców.
|
|
Ja z pytaniem: kondoma po upojnej nocy to gdzie mam wyrzucić? Bo to i guma i jak by nie było - organiczne.
|
|
Ktoś musi wynająć transport żeby pozbyć się starych mebli, super pomysł, normalne to to nie jest.
|
|
SM znalazła sobie nowe źródło dochodu
|
|
co na to RODO
|
|
Śmieciowy totalitaryzm.
|
|
czy mieszkańcy wyrazili pisemną zgodę na nagrywanie? Jeśli nie to polega to pod RODO .
|
|
teraz macie totalną inwigilację !
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|