Haha Dobrze bardzo dobrze
|
|
Ot głupie wioskowe ciecie!!!
|
|
Zamknijcie sie znawcy tematu... Szkoda chłopaków. TRZYMAJCIE SIE ! Pozdrawia Hetman Zamość !
|
|
trzymajcie sie chłopaki, w końcu te ku*** zapłacą za wszystko!! elo HETMAN elo ROZTOCZE, zamknąć ryje społeczniki!!!
|
|
Hetman Zamość zawsze z Wami!! 3majcie sie ziomki!!
|
|
Kibice!!!Uśmiałem się po pachy aż mi zajady popękały!!! TO zwykły margines społeczny, a nie kibice te osły wyścigowe nie mają pojęcia co to znaczy kibicować!! No soey w ich mniemaniu kibicowanie polega na waleniu się po ryjach no tak to faktycznie kibic w ich pojęciu !!!HeHe bardzo dobrze powinni tydzień stać na zamojskim rynku z transparentem tak wyględa deb*** kibic sportowy!!! Nie wszyscy zobaczą jakich wspaniałych kibiców nasz region posiada śmiechu warte!!! Banda wyrostków i nieudaczników życiowych. Powinni wam taki wpieprz wstawić na komendzie że chej! Ale jak obserwuję tych deb***i to i tak by nic nie zrozumieli.!!!! Średnio zaawansowany szympans posiada więcej rozumu od nich!!!!!Pozdrwiam wszystkich prawdziwych kibiców nie baranów takich jak oni!!!!
|
|
Dobrze to by było jakby zamkneli winnych. Niestety zarzuty postawione są także chłopakom, ktorzy w tym czasie byli w domu i którzy mają na to świadków. Mam nadzieje, że jak się wszystko wyjaśni to będziecie mieli na tyle odwagi, żeby przeprosic ich za te bezsensowene komentarze i obelgi.
|
|
dobrze ze beda siedziec w wiezieniu, bo takich sk...w to tylko tępić!!!!!!!!!!
|
|
Wielkie hallo, przecież to totalne bzdury, szkoda, że nie napisali ze cały Szczebrzeszyn brał w tym udziału. Nie czaje co za popie******* ludzie pisali artykuły do Gazety Wyborczej, Dziennika Wsch. itd., nie wiem również jak można oskarżać niewinne osoby. Po prostu szkoda słów. 3majcie się chłopcy;)
|
|
dobrze gnojom:D:D
|
|
Bardzo dobrze ,że zatrzymano pseudokibiców.A jeżeli ktoś się denerwuje tą sprawą i popiera takie zachowania mięśniaków to i na niego przyjdzie kolej.Zawodnik powinien być dożywotnio usunięty z klubu a na klub nałożona duża kara finansowa .Bo nic tak mądrości nie nauczy jak kara finansowa.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|